PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2013. május – Könyvelő program


 

Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2013. május 29.

Elszámolási időszakos számlák könyvelési ablaka és normál könyvelési ablak közötti váltás

Több Ügyfelünk kérésének eleget téve megvalósítottuk, hogy a normál könyvelési ablakból egy kattintással elérhető legyen az elszámolási időszakos számlák könyvelési ablaka is és fordítva. A Könyvelési ablakban a   ikon megnyomásával, vagy a Ctrl+E billentyűkombináció megnyomásával lehetséges.

Elszámolási időszakos számlák módosíthatósága

Szintén Ügyfeleink munkájának megkönnyítése érdekében az új verzió telepítését követően lehetőség adódik az elszámolási időszakos számlák módosíthatóságára.

Ügyvitel – Könyvelés készletfeladási modul

A 2013. májusi verziótól elérhető a Kulcs-Ügyvitel és a Kulcs-Könyvelés közötti készletfeladási modul. Ennek következtében a Könyvelésben a következő újdonságokat találhatjuk:

a) Az Ügyvitel programból érkező készletmozgató tételek vegyes napló típusúak, és a könnyebb megkülönböztetés vagy szűrhetőség érdekében a Könyvelésben meghatározhatjuk, hogy melyik vegyes típusú naplóba kerüljenek a fogadott készletmozgató tételek. Természetesen nem kötelező a beállítása, alapértelmezetten az 500-as kódú Vegyes naplóba fognak kerülni. Ezt a beállítási lehetőséget a Beállítások/Alapbeállítások menüpontban az Egyéb fülön találhatjuk meg.

b) Az Ügyvitel programból két féle csomag típus jöhet, mégpedig a Pénzügyi csomagok, melyek a korábbról már ismert tételeket tartalmazza, és a Készletmozgás csomagok. Ennek megkülönböztetésére és szűrésére lehetőség adódik a Karbantartás/Kulcs-Ügyvitelből fogadott csomagok/Kulcs-Ügyvitelből fogadott csomagok menüpont alatt.

c) Az Ügyvitel programban a készletmozgató tételeket van lehetőség Tevékenységkötelesnek jelölni, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy az Ügyvitel által létrehozott könyvelési tételen kívül még „dolgunk van” vele a könyvelésben, pl. egy térítés nélküli átadáshoz tartozó áfát még a könyvelésben rögzítenünk kell. A tevékenységköteles bizonylatok listázására a Kulcs-Könyvelésben van lehetőség, így ezen tételek könnyen kiszűrhetőek a többi közül. Ezt a szűrési lehetőséget a Karbantartás/Kulcs-Ügyvitelből fogadott csomagok/Készletmozgató bizonylatok menüpont alatt találjuk.



Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések