PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Programfrissítés telepítése – Minden Kulcs-Soft program


A Kulcs-Soft programok új verzióinak telepítése előtt javasolt adatmentést készíteni a szoftverekben tárolt teljes adatállományról.

Ha Ön érvényes szoftver licenc-szel rendelkezik, szoftverének új verzióját (termékszámának megadása után) innen töltheti le.

Válassza ki a telepíteni kívánt programot, az oldal alján adja meg termékszámát, ezt követően már telepítheti is a frissítést.

Az Adatátadó rendszer frissítésének telepítéséhez bármely Kulcs-Soft programjának termékszámát (nem az Adatátadó rendszerét!) használhatja.

Abban az esetben, ha nem csak programfrissítést, hanem a teljes programot telepíteni szeretné, a szoftver teljes telepítőkészletét (termékszámának megadása után) innen töltheti le.

Válassza ki a telepíteni kívánt programot, az oldal alján adja meg termékszámát, ezt követően már telepítheti is a szoftvert.

A teljes telepítőkészlet futtatása esetén javasoljuk, hogy vírusirtó és tűzfal szoftvereit (a telepítés idejére) kapcsolja ki.

2009. áprilisától minden termékünk automatikusan jelzi, ha új programverzió jelenik meg. Mostantól Ön is biztos lehet benne, hogy mindig a legfrissebb verzióval dolgozik. Így garantáljuk, hogy az összes Kulcs-Soft program tökéletesen megfelel a törvényi előírásoknak!

Kattintson a frissítés letöltése gombra az új verzió automatikus telepítéséhez vagy tekintse meg az új verzió újdonságait!

2017-02-14_15h54_49

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések