PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Fizetési felszólítások készítése – Könyvelő program


Minden vállalkozás életében fontos feladat a kintlevőségek kezelése.

Fizetési felszólításainkat a Listák / Levelezés menüpont / Fizetési felszólítások készítése opció kiválasztásával készíthetjük el.

Előzetesen szűrőképernyőt jelenít meg a program, itt szűrhetünk cégnévre, főkönyvi számra, bizonylatszámra, a bizonylat dátumára, a késedelmes napok számára, fizetési módra vagy devizanemre, attól függően, hogy a számlák mely csoportjára szeretnénk fizetési felszólítást készíteni. Ha például az augusztusi – még kiegyenlítetlen – számlákra vonatkozóan szeretnénk fizetési felszólítást nyomtatni, szűrjük be a bizonylat dátumát február hónapra, majd nyomjunk OK gombot.

A képernyőn megjelenik a lista, amely a szűrőfeltételeknek megfelelő, még ki nem egyenlített számlákat tartalmazza. A képernyő tetején megjelenő ikonok segítségével:

kivetíthetjük a fizetési felszólítást,
ronthatjuk a fizetési felszólítást,
megtekinthetjük a fizetési felszólítás nyomtatási képét.

A Sablonok fülön megtekinthetjük a fizetési felszólítások sablonját. A sablon itt nem módosítható, módosításra a levelezés beállításai között van lehetőség.

A fizetési felszólítások elkészültek, nyomtatáshoz nyissuk meg a Listák / LevelezésFizetési felszólítások megtekintése menüpontot.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések