LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2016. június – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2016. június 15.

Online Beszámoló Rendszer

A Kulcs-Könyvelés 2016. júniusi verziójától van lehetőség a beszámoló adatainak továbbítására az Online Beszámoló Rendszer felé. Az OBR kezelésről bővebben itt olvashat.

KATA szűrés és nyomtatás az ügyfeleknél

Az ügyfél törzs szűrő ablakán már tudunk szűrni csak a KATA-s ügyfelekre, valamint a nyomtatási sémában is beállítható a KATA oszlop.

KATA szűrés

Projekt összesítő excelbe

A részlegszámos, valamint a munkaszámos összesítő excelbe mintájára elkészült a projekt szerinti összesítő excel, mely a Listák / Főkönyvi kivonat menüpontban kérhető le. Az új Projekt összesítő excelbe lista projekt szerinti bontásban tartalmazza a főkönyvi kivonat adatait.

Projekt összesítő excelbe

Napló listán fizetési mód szűrés módosítása

A Listák / Napló lista menüpontban a Fizetési mód szűrés átkerült a Részleg, Munkaszám, Projekt, Fogadott csomagok szűrése mellé, így egy szűrésen belül akár több fizetési mód is bejelölhető.

Napló lista Fizetési mód szűrés

Bankszámlakivonat importer helyettesítő karakter használata

A Bankszámlakivonat importer modul Közlemény és főkönyvi számok összerendelése funkciónál már használható helyettesítő karakter is a közlemény szövegében. A funkció használatához szükséges a Helyettesítő karakterek használata a közleményben opció bekapcsolása.

Bankszámlakivonat importer helyettesítő karakter használata

Helyettesítő karakterként a * használható. Például ha a dolgozók bérfizetésének utalásakor a közlemény szövegbe beleírják a hónapot is (áprilisi bérfizetés, májusi bérfizetés), akkor az összerendelésnél megadható, hogy *bérfizetés, így a megadott főkönyvi számot abban az esetben is automatikusan kitölti az importer, ha a bérfizetés előtt más szó szerepel. A helyettesítő karakter a szó elején, végén és közben is megadható.

Közleményben helyettesítő karakter

Bankszámlakivonat importer bővítés

A Bankszámlakivonat importer modullal már a Raiffeisen Electrából lekérhető .cam kiterjesztésű bankszámlakivonat fájl is beolvasható.

Bankszámlakivoant importer Raiffeisen Electra


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések