LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2013. július – Könyvelő program


 

Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2013. július 04.

Bankszámlakivonat importer

A Kulcs-Könyvelés júliusi verziójában új funkció jelent meg: a Bankszámlakivonat importer. A modul, megvásárlás után, a használatához szükséges termékszám aktiválásával lesz elérhető. Az új funkció lehetővé teszi .xml típusú bankszámlakivonatok automatikus beolvasását és ezáltal könyvelési tételek létrehozását.

A modulnak köszönhetően a könyvelői munka leegyszerűsíthető, valamint a banki rögzítési munka ideje töredékére csökkenthető.

A 2013 júliusi verzióban egyelőre a Budapest Bank kivonatformátumát kezeli a program, de a közeljövőben várható más kereskedelmi bank import modulja is. A részletekről érdeklődjön kereskedőinknél.

A Bankszámlakivonat importerről részletesebben az alábbi tudásbázis bejegyzésünkben olvashat:
Bankszámlakivonat importer

Főkönyvi adatimporter

A Főkönyvi adatimporter lehetővé teszi számlák, banki mozgások és vegyes naplós könyvelési tételek fogadását a Kulcs-Könyvelés programba. A Kulcs-Könyvelés júliusi verziójának telepítését követően a Programok/Kulcs-Soft menüpont alatt találhatja meg a Főkönyvi adatimportert, melyet termékszámmal aktiválhat.

Különösen hasznos lehet azok számára ez a program, akik a Kulcs-Könyvelés programmal könyvelnek, de más cég számlázó rendszerét használják.

A Főkönyvi adatimporterről részletesebben az alábbi tudásbázis bejegyzésünkben olvashat:
Főkönyvi adatimporter

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések