Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Nyomtatási séma frissítése – Egyszeres könyvelő program


Az Egyszeres könyvelő program az operációs rendszer beállításai között tárolja nyomtatási sémáit, nem a szoftverben. Tehát ha nyomtatási sémákat érintő problémába ütközik (pl. az oszlopok elcsúsztak, a program a 25%-os áfa helyén listázza a 27%-os áfa alapját), akkor a program újratelepítésével nem, viszont a nyomtatási sémák frissítésével orvosolható a felmerült probléma.

» Válassza a Bizonylatlisták menü / Bizonylatok listája menüpontját vagy a Kimutatások menü / (bejövő vagy kimenő) áfa analitika (Bontott áfa egyenleg) menüpontját, attól függően, hogy hol jelentkezett a probléma. A megjelenő panelen nyomjon OK gombot.
» A megjelenő lista felett nyomja meg a nyomtató ikont.
» A “Lista nyomtatása panelen” válassza az Oszlopok fület.
» A panelen látható 2 oszlop közül a jobb oldali tartalmazza a nyomtatásban megjelenő oszlopokat. Ezeket célszerű jegyzetelni, mert törölni kell őket.
» A két oszlop közötti 2 gomb közül az alsóra kattintva tegye át az összes mezőt a bal oldali oszlopba.
» Kattintson a Séma mentése gombra.
» Lépjen ki a programból, majd indítsa újra.
» Válassza megint a Bizonylatlisták menü / Bizonylatok listája menüpontját vagy a Kimutatások menü / (bejövő vagy kimenő) áfa analitika menüpontját! Kattintson az OK gombra, aztán a nyomtató ikonra, majd az Oszlopok fülre.
» A 2 oszlop között található 2 gomb közül a felső nyíllal helyezheti vissza a nyomtatandó oszlopokat a jegyzetek szerint.
» Nyomja meg a Séma mentése gombot, majd a Nyomtat gombra történő kattintással kísérelje meg újra kinyomtatni a szükséges listát.

Nyomja meg a Séma mentése gombot, majd a Nyomtat gombra történő kattintással kísérelje meg újra kinyomtatni a szükséges listát
5. kép, összesen: 5.

Nyomja meg a Séma mentése gombot, majd a Nyomtat gombra történő kattintással kísérelje meg újra kinyomtatni a szükséges listát


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések