Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Iktató – dokumentumkezelés a Kulcs-Iktatóval

A Kulcs-Ügyvitel termékcsalád programjaihoz*, illetve különálló termékként is megvásárolható iktató modul segítségével átláthatóan, naprakészen tárolhatja dokumentumait.

*Kulcs-Ügyvitel Cloud felhős adatkezelés esetén speciális beállításokat igényel az iktató program. Ezért használatba vétel előtt kérje ügyfélszolgálati tanácsadásunkat!

2013-11-27_13h11_46

A dokumentumok közvetlenül fájlból, vagy lapolvasó (scanner), illetve webkamera használatával is beolvashatóak. Minden egyes dokumentum belső és külső iktatószámmal ellátható, változásuk nyomon követését a verziózási lehetőség és a lapkezelés biztosítja. Az értékesítési, beszerzési, pénzügyi, valamint CRM bizonylatok és nyomtatványok, valamint az ügyfél- és terméktörzs elemeinek adatrögzítő ablakáról is azonnal indíthatja az iktatást. Évekre visszamenőleg sem okoz problémát pillanatok alatt megtalálnia a szükséges iratokat.

Az iktató program használatba vételéhez szükséges tennivalók:

Aktiváljuk a rendszert az Iktató program termékszámának megadásával
Paraméterezzük a kapcsolódó rendszerbeállításokat és hálózatos használat esetén szükség esetén nyissuk meg a kommunikációhoz szükséges portot
Indítsuk el a Dokumentum kezelést a Szolgáltatás Managerben
Alakítsuk ki a dossziékat a bizonylattömb törzsben és a dokumentum kategóriákat
Állítsuk be a rendszer felhasználóinak jogosultságát