Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Termékszámok

Előfordulhat, hogy programját új termékszámmal kívánja használni, azaz az aktuális termékszámot le kívánja cserélni egy adott cégében. Szükség lehet új termékszám hozzáadására is (pl.: Kulcs-Iktató, vagy LOT, szín, méret modul vásárlása esetén). Ebben az esetben, az alábbi útmutatás szerint végezze el a műveletet.

A művelet megkezdése előtt, a program Karbantartás/ Adatbázis mentés és visszatöltés pontból indítva, készítsünk adatbázismentést.

2013-12-19_10h09_37

A termékszámok cseréjét – rendszergazdai jogosultsággal belépett felhasználóként – a Karbantartás/Termékszámok pontban végezhetjük el.

A Termékszám ablakon látható a cégben aktív termékszám(ok). A Hozzáad gomb segítségével új termékszám aktiválható a cégben.

Töröl gomb segítségével távolíthatunk el 16 és 28 karakteres termékszámot.

A Cserél gomb segítségével cserélhetjük ki a 18 karakteres termékszámokat egy másik 18 karakteres termékszámra.

Az Aktivál gomb segítségével aktiválhatjuk újra a korábban deaktivált 18 karakteres termékszámot.

Az új termékszám biztosította plusz funkciók, csak a program újraindításával lehetségesek. A változások érvényesítését az Ok gomb segítségével végezhetjük el.

 2017-11-29_07h43_56

Amennyiben bármilyen problémája merül fel a termékszámok módosításával kapcsolatosan, kérjük keresse meg kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Munkatársaink munkanapokon 8:30-17:00-ig várják az Önök hívását:  (06)1-336 5322
Emailben bármikor elküldheti kérdését, melyre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk: ugyvitel@kulcs-soft.hu

 

2017-11-29_07h53_59 Fontos információ!

Aktív terméket kiváltani a terméktámogatási díj rendezése helyett új termék vásárlásával úgy lehetséges, hogy a terméktámogatási díj és a vásárlási érték különbözetét díjrendezni szükséges.

 

2017-11-29_07h53_59

 

Fontos információ!

Kérjük, mindig a legutolsó kapott termékszámot használja a folyamatos és hibamentes munkavégzés érdekében! Ha ez nem történik meg, úgy a frissítések telepítése után a program (esetleg a szoftverrel kezelt valamely cég) nem fog elindulni.