Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Verziótájékoztató: 2016. október 03.

Megjelenési dátum: 2016. október 03.

A verzióban elérhető újdonságok, fejlesztések

ÚJ! – Bankbizonylatok importálásakor alapértelmezett jogcím beállítási lehetősége »
ÚJ! – Szállítólevélen visszáru szállítólevél kapcsolat feltüntetése »
ÚJ! – Ügyfél import bővítése »

 

Bankbizonylatok importálásakor alapértelmezett jogcím beállítási lehetősége »

A Karbantartás / Törzsadatok / Pénzügy / Bankszámla menüpontban beállíthatóvá vált az egyes bankokhoz, a bankbizonylatok importálásakor használatos alapértelmezett jogcím.

BankiImport_Alapértelmezett_jogcím

Amennyiben a fenti beállítást választottuk, bankbizonylatok importálásakor (az adott bankba) a terhelés tételek a „Terhelés”, a jóváíró tételek a „Jóváírás” jogcímekre fognak kerülni. Amennyiben a mező nem kerül beállításra, úgy a működés a régiek szerint történik.

Szállítólevélen visszáru szállítólevél kapcsolat feltüntetése

Amennyiben egy szállítólevél bizonyos tételei visszáruzásra kerülnek, úgy lehetőség van a bizonylatkapcsolat megjelenítésére (csak szállítólevél bizonylaton). Ehhez a Karbantartás / Beállítások / Rendszerbeállítások menüpontban ki kell választani az alábbi beállítást:

Szállítólevél_Visszáru_Szállítólevél_Kapcsolat

Ennek hatására, ha olyan szállítólevél készül, amelyen visszárus tétel is szerepel, a forrás bizonylatok között szerepel, hogy melyik szállítólevélből lettek visszavételezve a termékek.

Visszárus_Szállítólevél_Minta

 

Ügyfél import bővítése

Az ügyfél importerben kibővült a címadatok rögzítési lehetősége. Amennyiben az import állomány tartalmazza a „Megye”, illetve „További megye” fejléccel ellátott oszlopokat és a törzsadatok között fel vannak rögzítve a megyék (Karbantartás / Törzsadatok / Ügyfélkezelés / Megye), úgy az ügyfelek címébe rögzülni fog.

Az ügyfelek importálásáról bővebben az alábbi linken olvashat.