Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

ÁLTALÁNOS programfunkció

Szoftver aktiválása

Miután a demó szoftver telepítésre került, úgy csak egy érvényes termékkódra van szüksége, hogy teljes körűen használni tudja a programot. Ezt a kódot a vásárlás alkalmával kapja meg, így nem szükséges újratelepíteni a programot.

A Kulcs szoftverek egyedi azonosítására szolgáló termékszámok karbantartását végző segédprogram megújult.

A hatékonyabb azonosítás érdekében a termékszámok ezentúl rendelkezni fognak egy egyedi aktiváló kulccsal. Az új termékszámok aktiválása aktív internetkapcsolat esetén automatikus megtörténik a program indításakor, abban az esetben, ha az adott termékszámhoz még nem történt aktiválás.

Ha a termékkódot megkapta,  nyomja meg a program alján elhelyezkedő Szoftver aktiválása gombot és írja be a termékkódot. Itt tudja megadni a Cég nevét is.

2017-11-29_08h43_56

Amennyiben olyan számítógépen történik az aktiválás, ami nem rendelkezik állandó aktív internetkapcsolattal, abban az esetben a következő bejegyzésben találhat segítséget: Termékszám offline aktiválása

Ha az aktiválás közben hibaüzenet jelentkezik, a következő oldalon találhat segítséget: Termékszám karbantartást végző segédprogram üzenetei