Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

START programfunkció - Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   PERFEKT programfunkció - Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Szállítói megrendelés készítése minimális készlet alapján

A Termékkezelés / Minimális mennyiségek  lista pontban a minimális és optimális mennyiségszint alatti termékek listázásán kívül a maximum mennyiség alatti és maximum mennyiség feletti termékek is lekérdezhetőek. Az elkészített lista mennyiségi különbözetei alapján azonnal generálható szállítói megrendelés. Így a szükséges készletmennyiségek beszerzése pillanatok alatt elvégezhető.

2014-01-20_09h31_13

Kérjük le a szükséges listát attól függően, hogy melyik készletszintre kívánjuk termékeink pillanatnyi készletét feltölteni.

A listafunkciók közt megtalálható Szállítói rendelés készítése pontra kattintva a program a listában szereplő mennyiségi különbözetek alapján készített tételeket felajánlva megnyit egy megrendelés rögzítő ablakot.

Ezen a szükséges módosítások elvégezhetők és mentés után a szokásos módon kezelhető a továbbiakban a szállítói megrendelés.