Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Környezetvédelmi termékdíj

Környezetünk védelme közös feladatunk. A szoftverben megvalósított termékdíj-kezelés minden elvárásnak megfelel és ügyfeleit is megfelelő módon tájékoztatja a termékdíj információkról.

A környezetvédelmi termékdíj kezeléséhez szükséges beállításokat a Karbantartás menüben, a  Törzsadatok ikonra kattintva a Termék – és készletkezelés ablakban adhatjuk meg. Az összetevők rögzítésében segítséget nyújt az előre feltöltött Anyagazonosító,ÜgyletkódSzármazáskód és Termékdíj típus, melyek mellett tetszőleges szöveg és persze a díjtétel és a kedvezmények, engedmények is megadhatók.

2013-11-26_11h40_01

A termékdíj összetevők rögzítése után a terméktörzsben a termékekhez ezen bejegyzéseket hozzá lehet rendelni, melyek a számlákon feltüntetésre kerülnek.

Ezen KT összetevők számolva a mennyiséggel, díjtétellel figyelembe véve az engedményt / felárt és a mentességet megjelenítésre kerül a számlákon.

Környezetvédelmi termékdíjat tartalmazó bejegyzések külön lekérdezhetők a Riportok/Beszerzés,Környezetvédelmi termékdíj listában.

Általános tudnivalók a környezetvédelmi termékdíjról.