Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Raktárközi átadás importer

Funkcionális összefoglalás

A kiegészítő modul biztosítja a normál raktárközi átadások fejléc és tétel adatainak – meghatározott szerkezetben és specifikáció alapján elkészített – csv fájlformátumból történő Kulcs-Ügyvitel termékcsalád raktárközi átadás funkciókat tartalmazó programváltozatába történő importálását.

Bevezetési feltételek

Hardverigény:  Kulcs-Ügyvitel termékcsalád rendszerigénye

Szoftverigény: Kulcs-Ügyvitel termékcsalád raktárközi átadás funkciókat is tartalmazó termékváltozata

Szolgáltatási igény: A rendszer használatba vételekor elengedhetetlen az Ügyfél oktatása a modul működéséről.

Általános irányelvek

Az importálandó adatokat meghatározott szerkezetű CSV fájl formátumban kell előkészíteni.

Felhasználó számára biztosított dokumentáció

A kiegészítő modul kezelésének és az elfogadott CSV fájl szerkezetének aktuális leírása megtalálható a Kulcs-Ügyvitel termékcsalád online Tudásbázisán.

Modul kezelése

A modul megvásárlásakor kapott termékszám aktiválása, vagy Kulcs Ügyvitel Prémium termék esetén automatikusan– és a bevezetési igények közt feltüntetett oktatás lebonyolítása után – a felhasználók a Karbantartás / Adatok importálása / Raktárközi átadások importálása menüpontból indítva tudják az elkészített csv formátumú fájlok importálását elvégezni.

Raktárközi átadás importer

Az importálandó fájl betallózása után a „További beállítások” részben meg lehet adni, hogy az állomány első sora a mezőneveket tartalmazza-e, vagy már lényegi adat van benne. Fejléces importálásnál nem szükséges az oszlopok sorrendjét betartani, a beazonosítás az alábbi ábrán látható oszlopok megnevezései alapján történik (az adatstruktúra leíróban is elérhető).

Raktárközi átadások importálása

A kötelező ellenőrzések után megtörténik a bizonylatok importálása. Amennyiben valamilyen adatot nem talál megfelelőnek a szoftver, a „Szerkesztés engedélyezése” gombra kattintva módosíthatóvá válnak a sorok, így eszközölhető a változtatás. Fontos, hogy a módosítás nincs kihatással az eredeti fájlra!

Raktárközi átadás import – Adatstruktúra leírás

Fontos, hogy az adatimportálás futtatása előtt készítsen az aktuális adatbázis állapotról egy BIZTONSÁGI MENTÉST!

A funkció a Karbantartás / Modulok részben bármikor ki -és bekapcsolható, amennyiben nincs szükségünk rá.

Raktárközi átadás modul kikapcsolása