Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PERFEKT programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Pénzügyi adatok megadása

Ügyfeleink adatlapján olyan egyedi tulajdonságok is megadhatóak, amelyek segítségével egyszerűsíthetjük számlázási folyamatainkat.

Rögzíteni lehet a partnerhez kapcsolódó Pénzügyi adatokat. Itt partnerhez lehet rendelni engedményt, felárat, alapértelmezett fizetési módot, banki adatokat.

Kiválasztható a banki törzsből a cég bankja. Továbbá megadható a cég bankszámlaszáma, továbbá a cég IBAN, illetve Swift kódja.

Ezen a fülön van lehetőség az Intrastat sablon kiválasztására, valamint az ügyfél vonatkozásában vizsgált hitelkeret összegét is itt, a Hitelkeret mezőben lehet rögzíteni.

Az Áfa kulcs mező kitöltése nem kötelező, de amennyiben Áfa kulcsot rendelünk az ügyfélhez, a bizonylatok kiállítása során – ha az ügyfél adatokat kiválasztjuk a tételek rögzítése előtt – a tételekben szereplő Áfa kulcs  mezőben a program nem a termékhez beállított értéket, hanem az itt megadottat ajánlja fel  alapértelmezetten.

Adatrögzítés után a Mentés és bezárás ikonra kattintva el tudjunk menteni a felrögzített adatokat, illetve mentés után bezáródik az adott rögzítőablak.

Ha a Mentés gombra kattintunk, akkor a felrögzített adatok mentésre kerülnek, de az ablak nem fog bezáródni és tudunk tovább adatot rögzíteni.