Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PERFEKT programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Pénztárgépes nyugta kiszámlázása

Gyakran van arra szükségünk, hogy a pénztárgépes értékesítésről, a pénztárgépes nyugta alapján számlát készítsünk ügyfelünknek.

Ilyen esetekben a Kulcs-Ügyvitel programban tudjuk elkészíteni a számlát. Az Értékesítés menü Bolti értékesítés menüpontban lehetőségünk nyugta kiszámlázására.

2013-11-19_11h26_52

A Pénztárgépes nyugták listája felett elérhető listafunkciók között található Számla készítése ikonra kattintva, a számla kiállító ablakra jutunk.

Ügyeljünk arra, hogy a Karbantartás/ Törzsadatok/ Pénznem/menüpontban a forint (HUF) pénznem beállító ablakán, a Tizedes jegyek száma kerekítéskor boxban, a bruttó, nettó és áfa érték esetében is 2 legyen. Egyéb kerekítési beállítás esetén a pénztárgéppel kiállított nyugta eltérhet a nyugta kiszámlázásakor készített számlától.

A nyugtáról átvett adatokat, a szükség esetén kiegészítve (például megjegyzés adása) kiállítható a pénztárgépes értékesítéshez készített számla.

2013-11-19_11h29_42

Mentés után, a kiszámlázott értékesítés mellett, a Bolti értékesítés listájában, kijelölt állapotú lesz a Számla készítve oszlop jelölőnégyzete. Amennyiben a számla stornózásra kerül, az adott jelölés is ennek megfelelően, ki nem számlázott állapotot mutat.

2013-11-19_11h32_05