Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Munkatársak

A rendszert egyszerre több felhasználó is használhatja hálózatban. A felhasználók rögzítése, illetve jogosultságaik egyszerűen paraméterezhetők.

Karbantartáson belül a  Munkatársak menüpontban vihetünk fel új felhasználókat, hozzájuk különböző jogosultságokat és jelszót rendelhetünk, illetve módosítsuk, vagy töröljük azokat.

2013-12-19_09h53_47

Csak rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező felhasználó kezelheti a jogosultságokat.

A rendszer alapértelmezett bejelentkezési adatai

Felhasználónév: Admin

Jelszó: admin

Az alapértelmezett jelszó módosítható, bővebb információ itt olvasható.

Az Új ikonra kattintva rögzíthetünk új felhasználót.

Név a dolgozó teljes neve (kötelező adat). A Felhasználónév az a név, mellyel a programba fog belépni a felhasználó. Ezen a panelen lehetőség van egyéb adatok megadására. Felhasználóhoz rendelhetünk részlegszámotmunkaszámotbeosztást,  tevékenységet,  telefonszámot,  email címet, alapértelmezett pénztár azonosítót, raktárat illetve megjegyzést lehet fűzni a felhasználóhoz. Beállíthatjuk továbbá azt is, hogy az adott felhasználó készíthet-e mentést az állományról, illetve visszatöltheti-e az állományt, ebben az az esetben be kell pipálni a Mentés / visszatöltés végezhet opciót. A mentést, illetve a visszatöltés mindig azon a gépen indítsuk, ahol az adatbázis található. Tehát ha hálózatban telepítettük a rendszert, akkor az állomány mentését és visszatöltését a szerver számítógépen kell elvégezni.

2013-12-19_10h04_18

Felhasználóink jogosultságait a Jogosultságok fülön állíthatjuk be.

2013-12-19_10h02_00

A megjelenő listában lehet beállítani azokat a programfunkciókat, melyekhez jogosultságot szeretnénk adni. Jogosultsági listánkat az OK gombbal véglegesíthetjük. A szoftverben jogosultsági szerepköröket is létrehozhatunk, használatukkal jogosultsági köröket határozhatunk meg, munkatársaink munkakörei alapján.

Megadhatunk új postafiókot is munkatársunknak a Postafiókok fülön.

2013-12-19_10h05_28