Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Feliratok kezelése

Bizonylatainkon nem csak az alapértelmezetten megjelenő adatok nyomtatására van lehetőség, hanem a sablonon bekapcsolható, úgynevezett „Feliratok” megjelenítésére is.

Ehhez csupán az aktuális bizonylatsablont kell megfelelő módon felparaméterezni. A beállítás a Karbantartás / Törzsadatok / Bizonylatok / Bizonylat sablon menüpont alatt található, az alábbi ábra szerint:

Bizonylat sablon feliratok

Termék alapértelmezett képének megjelenítése

A termékekhez beállított kép a különböző bizonylatokon megjeleníthető tételes szinten. Fontos, hogy csak az az egy kép kerül nyomatásra, amely alapértelmezettnek van beállítva. A bizonylathoz tartozó sablonon az alábbi jelölővel lehet bekapcsolni a funkciót:

Termék alapértelmezett képének megjelenítése

Termék vonalkódjának megjelenítése

A termékekhez beállított vonalkód a különböző bizonylatokon megjeleníthető tételes szinten. A bizonylathoz tartozó sablonon az alábbi jelölővel lehet bekapcsolni a funkciót:

Vonalkód megjelenítése

Lehetőség van a vonalkód és az előző pontban bemutatott termékkép együttes megjelenítésére is. Ebben az esetben a vonalkód és a termékkép egy sorban jelenik meg. A sor felosztás 2/3 , 1/3 arányban lett megoldva, így akár egy 18 karakteres nem szabvány vonalkód is megjelenítésre kerülhet a termékkép mellett:

Termék és vonalkód bizonylaton