Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Főkönyvi számok paraméterezése

A programban központilag be lehet állítani az ügyfelekhez és a termékekhez tartozó főkönyvi számokat a Könyvelés / Főkönyvi számok paraméterezése pontban. Ezen kívül a Karbantartás / Törzsadatok kapcsolódó pontjaiban Áfa kulcshoz, házipénztárhoz, bankszámlához, jogcímhez valamint fizetési módhoz is rendelhetünk főkönyvi számot. Nézzük meg, hogyan kell paraméterezni a Kulcs-Ügyvitelt, hogy a legjobban kihasználjuk a kontírozás előkészítéséhez biztosított lehetőségeit.

Beállítás során csak abban az esetben tudunk főkönyvi számot kiválasztani az paraméterező mezőkben, amennyiben a Karbantartás / Törzsadatok / Könyvelés / Főkönyvi számok törzs fel van töltve. Ezt a törzset manuálisan is fel lehet tölteni, illetve be tudunk importálni számlatükröt.

A Könyvelés / Főkönyvi számok paraméterezése pontban lehetőség van a cégben használt alapértelmezett főkönyvi számok csoportos kezelésére.

2013-12-19_13h00_56

A menüpontban kiválaszthatjuk, hogy Ügyfelek, Termékek, Jogcímek, Áfa kulcsok, Fizetési módok, Házipénztárak, vagy Bankszámlák vonatkozásában kívánjuk e a paraméterezést elvégezni.

2013-12-19_13h03_06

A menüpontban lehetőség van szűrésre, nyomtatásra és külső fájlba történő lista exportálásra is.