Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Új főkönyvi feladás

A Kulcs-Ügyvitel rendszerben rögzített számlákat gyorsan, egyszerűen feladhatja könyvelésébe.

A gyors, hatékony adatátadás érdekében érdemes előzetesen beállítani az alapértelmezett kontírozási adatokat.

Kulcs-Ügyvitel rendszer főkönyvi feladás funkciójával olyan export-fájlt készíthet el, amelyet az Adatátadó rendszer segítségével Kulcs-Könyvelés szoftverébe importálhat. A programfunkció a Könyvelés menü /  Új főkönyvi feladás ikonjával indítható.

2013-12-19_12h51_37

A megjelenő szűrőképernyőn adhatjuk meg, hogy mely Kezdő és Záró dátum közti intervallumban elkészített és milyen Típusú pénzügyi bizonylatokat szeretnénk átadni.  A dátumszűrés számlák esetében a teljesítés dátumára, házipénztár illetve bank bizonylatoknál pedig azok keltére vonatkozik.

2013-12-19_12h53_23

Ha a szűrés hatására megjelenő listán azt látjuk, hogy vannak főkönyvi szám nélküli tételeink, érdemes ellenőrizni főkönyvi szám beállításainkat. A megjelenő listán a program kék színnel jelöli a főszámla adatait, fehérrel az ellenszámla-adatokat.

Az exportfájl a  Feladás mentése fájlba és bezárás ikonnal készíthető el. Feladási állományaink listáját a Könyvelés menü /  Főkönyvi feladás lista menüpontban tekinthetjük meg vagy törölhetjük – felmerülő igény esetén.