Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Vevői rendelés összesítő

A vevői rendelésekről összesítő listát az  ÉrtékesítésVevői rendelés összesítő menüpontban kérhetünk le.

2013-12-21_11h54_16

Az összesítő listában látható, hogy a termékeinkből melyik raktáron mekkora mennyiség van készleten. Ebből mennyi a foglalt mennyiség, a megrendelt mennyiség és a beszerzésre váró mennyiség.

Szűrés ikonra kattintva a megjelenő szűrőablakban különböző feltételek szerint is lekérhetjük a vevői rendelésekről az összesítő listát. Lehet szűrni kiállítás dátumra, szállítási határidőre, vevőre, termékre, bizonylattömbre, raktárra, részleg -és munkaszámra.

A szűrési feltételeknek megfelelően elkészült listában, egy adott soron (terméken) állva a képernyő alján a betekintő ablakban azonnal láthatjuk az adott megrendelt termékekhez kapcsolódó vevői rendelés bizonylatok listáját.

A listafunkciók közt megtalálható Szállítói rendelés készítése pontra kattintva a program a listában szereplő termékekre vonatkozóan – választás alapján – a rendelések mennyiségéhez, vagy a minimális/optimális/maximális mennyiséghez hiányzó mennyiségi adatokkal készített tételeket felajánlva megnyit egy megrendelés rögzítő ablakot.

Ezen a szükséges módosítások elvégezhetők és mentés után a szokásos módon kezelhető a továbbiakban a szállítói megrendelés.