Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Bizonylatok tételes lekérdezése

Bizonylataink tételes listájában minden bizonylattípus lekérdezhető (kivéve a házipénztár és bankbizonylatok – ezeknek a Pénzügy pontban van tételes lekérdezési lehetősége). Ennek megfelelően az érintett menüpontokból (Beszerzés, Értékesítés, Riportok/Beszerzés, Riportok/Értékesítés) megnyitható.

A Bizonylatok tételes lekérdezése pontra kattintva megjelenik egy szűrőablak, ahol a riportban megjeleníteni kívánt adatok körét szűkíthetjük. Annak megfelelően, hogy az értékesítés pontból, vagy a beszerzés pontból indítottuk a lekérdezést, a szűrési feltételek közt megtalálható Bizonylat fajta mezőben, az értékesítési, illetve a beszerzési oldal bizonylatai vannak alapértelmezetten kiválasztva.

A lista aktív tételén – vagy a lista feletti menüsorból – a  Megnyitás opciót válaszva, az adott tételsor bizonylatának megtekintésére van lehetőség. A Frissítés gombnak főleg hálózatos alkalmazás esetén van jelentősége. A  Szűrés ikonra kattintva nyílik lehetőségünk arra, hogy módosítsuk a megjelenített bizonylatok körét. Szűrési feltételeink halmazát, illetve a listanézetet a Lista nézet beállítások ikonra kattintva menthetjük el.

A lekért listát a  Nyomtató ikonra kattintva nyomtathatjuk ki, de lehetőségünk van különböző fájlformátumokban (excel, pdf, stb.) is elmenteni  azt.