Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

ÁLTALÁNOS programfunkció

Főképernyő elrendezése

 Kulcs-Ügyvitel rendszerben a felhasználók kényelmes, gyors munkáját segítik, a főképernyőre elhelyezhető, szabadon paraméterezhető extra ablakok. Legyen az egy weboldal, vagy grafikon, számológép, gyorskereső felület, bérkalkulátor, teendő lista, vagy hírfal, amit látni kívánunk munkánk során, az extrák ezt mind könnyedén biztosítják.

A főképernyő jobb felső sarkában találhatjuk meg azt az eszköztárat, amely lehetőséget biztosít a főképernyő tartalmának személyre szabására.

Az egyik legalapvettőbb igényünk, hogy egy számológép mindig legyen kéznél. Természetesen, ezt a számítógép kellékei közt is megtalálhatjuk, de sokkal egyszerűbb, ha az extrák eszköztárán kattintva, kiválasztjuk a Számológép lehetőséget. A megjelenő számológép, „áthúzható”, szabadon átmozgatható a kívánt képernyőrészre.

Eltávolítására – mint valamennyi egyéb extra képernyőelemnél – a jobb felső sarkában található Eltávolítás opcióra kattintva van lehetőségünk.

Pillanatok alatt áttekinthetőek egy-egy grafikon segítségével, az értékesítés, ügyfélkezelés, készletezés és pénzügy legfontosabb mutatói. Az extrák eszköztárán kattintva, a Diagram pontban állítható be, hogy milyen témakörben kívánjuk elkészíteni a grafikont főképernyőnkre. A megjelenő ablak átméretezhető, átmozgatható a főképernyő kívánt részére.

Eltávolítására – mint valamennyi egyéb extra képernyőelemnél – a jobb felső sarkában található Eltávolítás, illetve beállításainak módosítására, Beállítások opcióra kattintva van lehetőségünk.

Napi munkánk során, van olyan weboldal, melyet gyarkan használunk, így egy kattintással el kívánjuk érni. Erre nyújt lehetőséget, a főképernyőre helyezhető böngésző ablak. Az extrák eszköztárára kattintva, válasszuk a Böngésző opciót.

A program gyártója által biztosított Első lépések oldal mellett, lehetőség van Google kereső és Útvonaltervező azonnali kihelyezésére is.

2013-12-17_10h52_27

Amennyiben más weboldalt kívánunk kitenni a program képernyőjére, a böngésző típusok közül válasszuk az Üres lap lehetőséget és a megnyíló ablak Beállítások ikonjára kattintva, megadható a megjeleníteni kívánt weboldal címe és a főképernyő ablakának felirata is.

A böngésző ablakok eltávolítására a jobb felső sarkában található Eltávolítás, illetve beállításainak módosítására, Beállítások opcióra kattintva van lehetőségünk.

Vállalati hírfal elkészítéséhez az extrák eszköztárára kattintva, válasszuk a Vállalati hírfal opciót. A hírfalra a program felhasználói rögzíthetnek bejegyzéseket. Mindenki csak a saját bejegyzését módosíthatja, illetve törölheti. Minden hír szövege formázható és megadható a bejegyzés lejárati határideje is.

Eltávolítására a jobb felső sarkában található Eltávolítás, illetve a hírfalon megjeleníthető sorok számának módosítására, a Beállítások opcióra kattintva van lehetőségünk.

A Kulcs-Soft népszerű bérkalkulátorát az extrák eszköztárának új elem felviteli pontjára kattintva majd a Bérkalkulátor opciót kiválasztva tudjuk elérhetővé tenni a képernyőn.

Jól jönne, ha azonnal beírhatnánk egy listába a napi elvégzendő feladatainkat? Erre nyílik lehetőség, ha az extrák eszköztárán az új elem típusaként a Teendők opciót jelöljük meg. Ami már nem aktuális, egy kattintással törölhető a teendő listából.

2013-12-17_10h55_32

Akár ügyfelet, terméket, vagy számlát szeretnénk gyorsan megtalálni a programban, mostantól akár a kapcsolódó menüpontok megnyitása nélkül is megtehetjük azt. Nincs más tennivalónk, csak hozzunk létre az extrák eszköztáron egy új elemet Gyorskeresés típussal és válasszuk ki Ügyfél, Termék, vagy Számla gyorskereső ablakot kívánunk -e használni.

A keresési találatok soraira kattintva, azonnal megnyitható az adott elem.

 Eltávolítására a jobb felső sarkában található Eltávolítás, illetve a keresési találatokban megjelenő sorok számának módosítására, a Beállítások opcióra kattintva van lehetőségünk.

Kellene egy papírdarab, vagy egy post-it, hogy felírjunk egy telefonszámot? Mostantól ezeket lecserélhetjük egy sokkal biztonságosabb jegyzettömbre, ha az extrák eszköztárán az új elem típusaként a Gyors jegyzet opciót jelöljük meg. Az új ablakban kedvünkre jegyzetelhetünk és szerkeszthetjük jegyzeteinket.

2013-12-17_10h56_41