Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PERFEKT programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Évnyitás 2018

Évnyitás 2018 - 545x343 v01

Figyelem!

A Kulcs-Ügyvitel termékekben az új évben történő munkavégzés megkezdéséhez nem kell külön évet – külön adatbázist – megnyitni a programban. Az ügyviteli folyamatok adminisztrációját a cég már meglévő adatbázisában folytathatjuk 2018-ban is.

Amennyiben főkönyvi feladást végzünk – és ezt még nem tettük meg – állítsuk be a kezelt gazdasági éveket a Karbantartás/Törzsadatok / Könyvelés pontjában.

Bizonylatok sorszámozása

Az évenként újrainduló bizonylatsorszámozást, az érintett bizonylattömbök paraméterezésénél állíthattuk be. Ennek megfelelően azon bizonylattömbökben, ahol az Évenkénti jelölőnégyzet aktív, a bizonylatok sorszámozása 2017. január 1-jétől a megadott kezdő értéktől automatikusan újraindul.

Abban az esetben, ha nem állítottuk be az Évenkénti jelölőnégyzetet, de új sorszámozást kívánunk indítani, vigyünk fel egy új bizonylattömböt és 2017-ben dolgozzunk az új tömbben.

Leltározás

Leltárak és leltárívek (raktárankénti, vagy összesített) elkészítésére a Készletezés menüpont Leltározás almenüjében van lehetőség. A leltározási folyamattal kapcsolatosan bővebb leírást a Leltározásról szóló bejegyzésünkben olvashatnak.