Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PERFEKT programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Bizonylatkapcsolatok paraméterezése

Karbantartás/Rendszerbeállítások menüpont Általános fülén, a bizonylatkapcsolatok kezelésével kapcsolatosan beállítható, hogy működjön a program bizonyos esetekben, mikor egy kiinduló bizonylatból egy másik kapcsolódót készítünk.

Az Azonos vevői rendelés tételből származó tételek göngyölése a számla nyomtatási képén opció kiválasztása esetén, amennyiben a kiinduló vevői rendelésen azonos termékeket tartalmazó tételsorok vannak, a vevői rendelésből készített számla nyomtatási képén azok összesítve jelennek meg.

2013-12-05_13h45_48

A következő lehetőség a vevői rendelés alapján készített szállítói megrendelések elkészítése során jelent paraméterezési lehetőséget. Amennyiben kiválasztjuk az opciót, a gyártásos termékek összetevői listázásra kerülnek a szállítói megrendelésen.

A harmadik opció kiválasztása esetén a vevői rendelésből készített számla felajánlott teljesítési dátuma a megrendelésen szereplő szállítási határidővel lesz azonos. Egyébként a felajánlott teljesítési dátum, a számla kiállításának napja.

Vevői rendelés teljesíthetőségének paraméterezése csoportban a Gyáriszám használata jelölőnégyzet segítségével állítható be, hogy rendelés kiszállítása esetén ellenőrzésre kerüljön, hogy a rendelés tételekben szereplő gyáriszámok megegyeznek-e a kiadásra kerülőkkel.

Megjegyzések átvétele csoportban személyre szabható, hogy az alsó, illetve felső megjegyzések milyen bizonylatkapcsolatok esetén kerüljenek átvételre. A Mindet bejelöl, illetve a Minden bejelölés törlése gombok segítségével gyorsítható a beállítások folyamata.