Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Akciós árak

Ugye Ön sem szeretne alulmaradni a mostani piaci versenyhelyzetben termékeivel, szolgáltatásaival? Minél több akciót hirdet, annál szívesebben vásárolnak Öntől ügyfelei. Ahhoz, hogy meg tudja határozni mely árukat, illetve szolgáltatásokat adná kedvezőbb áron, használja az Akciós ár funkciót.

Termékkezelés menüpontban, az  Akciós árak ablakban rögzíthetünk Akciós árakat, adott termékre vonatkozóan. Az  Új ikonra kattintva megadhatjuk, hogy milyen valutában szeretnénk az akciós árat rögzíteni, ennek feltétele, hogy a használni kívánt valutanemet és a hozzá tartozó bizonylattömböt előzetesen rögzítsük a Törzsadatokban.

2014-01-20_10h02_11

Az akció megnevezését a Tárgy mezőben lehet megadni, ami mellett megadhatjuk az akció érvényességének kezdetét és végét. Új bejegyzés rögzítése esetén azt a Terméket kell kiválasztani, amelyre a kedvezmény vonatkozik, meg kell adni továbbá az akciós árat és a Legkisebb mennyiséget  (mennyiséghez kötött kedvezmény).

Az Akciós ár tétel ablakban a Megjegyzés a termékhez rögzített Termék bizonylatok megjegyzés.

Az akciós árak listában látható bejegyzések nyomtathatók, Excel táblázatba exportálhatók. A bejegyzésekhez tartozó termékek ár- és mennyiség adatait a Tételek ablakban tekinthetjük meg.