Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PERFEKT programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Árszorzók

Termékeink  szerkesztésére a Terméklistában van lehetőség.

2014. január 15.-től az Árlista kezelés összeolvadt az Árszorzóval, helyette Árszabály kezeléssel dolgozik a program!

Az Árszorzók ablakban tekinthetjük meg a termékre vonatkozó, aktuálisan érvényes árszorzós árakat. Az árszorzós árak, az aktuálisan érvényes Egységárhoz viszonyítva kerülnek kiszámításra. A Név mező szürke hátterével jelzi a program, hogy az árszorzós árak automatikusan kerülnek kiszámításra, az árszorzónál beállított %-os eltérés alapján.

2014-01-06_14h48_39

Amennyiben új egységárat szeretnénk rögzíteni, kattintsunk az Új ikonra. A feljövő ablakban rögzíthetjük, az új ár Érvényesség kezdete időpontját. Az új dátumra kattintva lehet, az új egységárat, az alapértelmezett pénznem oszlopában rögzíteni. Ennek hatására, a megadott egységár lesz az aktuális, az adott naptól kezdődően. Az érvényesség kezdete bejegyzéseket lehet módosítani és törölni.

Ebben az ablakban láthatóak meg az   Árszorzók  egységárai is. A Név mező szürke hátterével jelzi a program, hogy az árszorzós árak automatikusan kiszámításra kerülnek, az aktuális egységár alapján, az árszorzónál beállított %-os eltérés alapján.