Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PERFEKT programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Nyelvek használata

A szoftverben a meglévő angol és német nyelven kívül korlátlan számú nyelv rögzíthető a Karbantartás menüben, a Törzsadatok ikonra kattintva, a Bizonylatok/Nyelv ablakában.

Új nyelvek rögzítése esetén a nyelv megnevezésén kívül a dátumformátumot szükséges megadni. A rögzítés után már ezen nyelvet, illetve ezen nyelvnek megfelelő bejegyzést a termékeknél, a bizonylatsablonoknál, felső és alsó megjegyzésekhez rendelhetjük hozzá. Ezáltal idegen nyelvű bizonylat  vagy több nyelvű számla is készíthető.

Az új nyelvi adatok megadása a terméktörzsben.

Több nyelvű számla készítéséhez el kell készíteni a megfelelő kétnyelvű sablont a Karbantartás menüben aRendszer beállítások ikonra kattintva, a Bizonylatok ablakban. A sablonok közül a …sablon – klasszikus többnyelvű 1-et válasszuk ki. Az idegen nyelvű megnevezések ablak a jobb oldali  gomb segítségével hívható meg. A sablon elkészítéséhez a számlán szereplő bejegyzésekhez egyenként lehet megadni az idegen nyelvű megfelelőjét.

Ezen módosításokat az Előnézet opcióval megtekinthetjük: