Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Első lépések a hatékonyság felé, ismerkedés a Kulcs-Ügyvitel rendszer felépítésével

Köszönjük, hogy megvásárolta a  Kulcs-Ügyvitel rendszert, így ezzel Ön már meg is tette az első lépést a hatékonyság felé. Dinamikusan működő, logikus felépítésű szoftvert választott, használatával új lendületet adhat vállalkozásának. Ezen az oldalon bemutatjuk a rendszer általános funkcióit, végigvezetjük Önt a szoftver induló beállításának folyamatán.

 Kulcs-Ügyvitel, a jövő ügyviteli rendszere

Navigáció a programban

A programképernyő tetején található a menüszalag, amely a program fő menüpontjait tartalmazza. Ha a fő menüpontokra kattintunk, a kategóriába tartozó programfunkciók közül válogathatunk.

2013-11-28_12h28_34

A funkciókat a menüszalagon található ikonokra kattintva érhetjük el. Ezek a programfunkciók a képernyő középső részébe nyílnak, itt jelenítik meg az adatokat tartalmazó listákat. A listák tetején ikonsor található, amely a legfontosabb szűrési, nyomtatási, törlési stb. lehetőségeket tartalmazza. Ezek a lista bármely elemén jobb egérgombbal kattintva is elérhetőek.

2013-11-28_12h40_50

A keresőmezők segítségével kereshetünk listáinkban és a Tudásbázis bejegyzései között is. A képernyő alsó részén a listaelemekhez kapcsolódó részletes adatokat láthatjuk.

2013-11-28_12h45_45

Törzsadatok feltöltése

Még mielőtt élesben kezdjük használni a rendszert, érdemes időt szánni a törzsadatok feltöltésére. Ezekkel a beállításokkal cégünk arculatának megfelelően formálhatjuk sablonjainkat, itt töltjük fel az általános adatokat. A Karbantartás menü / Törzsadatok ikonra kattintva el is kezdhetjük a paraméterezést.

Új gyorsmenü használata

Az új gyorsmenü használatával egyszerűen kiállíthatja bizonylatait, nem is kell a menüpontok között keresgélnie. Mindig számíthat rá!

2013-11-28_12h53_02

Kérdése van a program kezelésével kapcsolatosan?

Helyzetérzékeny súgónk az [F1] funkcióbillentyűvel érhető el, azonnal megmutatjuk Önnek az aktuálisan használt programfunkcióra vonatkozó legfontosabb instrukciókat (a Tudásbázis eléréséhez internetkapcsolat szükséges).