Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

PRÉMIUM programfunkció - Kulcs-Számla   Kulcs-Készlet   Kulcs-Számla és Készlet   Kulcs-Ügyvitel   

Projektek felvitele

Adminisztrációs folyamatainkat egyszerűsíthetjük, ha projektjeinket is a szoftverrel kezeljük.

Projekteket az Ügyfélkezelés,  Projektek menüpontban tudjuk felrögzíteni. Továbbá itt tudjuk az állapotukat nyomon követni.

Az Új projekt gombra kattintva tudunk projektet felvinni.

Projekthez lehetőség van ügyfelet, tárgyat, kapcsolattartót, dátumot hozzárendelni. A részleg -és munkaszámot is megadhatjuk, de ha jogosultsághoz, illetve felhasználóhoz hozzá lett rendelve a részleg- és munkaszám, akkor ez automatikusan kitöltődik és nem szükséges megadni.

A projekt állapotát is meg lehet adni. Ez a törzs alapértelmezetten fel van töltve, de igény szerint bővíthető. Projekt állapotán kívül megadhatjuk, hogy az adott projekt teljesített-e vagy sem. Ezen felül záró dátumot is hozzárendelhetünk a projekthez, de ez nem kötelezően megadandó információ.

Megjegyzés mezőbe tetszés szerinti szöveget írhatunk be.

Projekthez kötődően rögzített bizonylatokat (például számlát, árajánlatot, rendelést stb.) illetve  ügyfélkapcsolatokat le tudjuk kérni a projektlistából. Az adott projektre kattintva alul látható, hogy a kiválasztott projekthez milyen bizonylatok, illetve ügyfélkapcsolatok tartoznak. A projekt bizonylatai megtekinthetőek az adott elem adatlapján is.