Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

Bevezető

Az online szoftver megjelenésétől kezdődően Cégünk elérte, hogy külön adathordozó és személyes találkozás nélkül, internetes kapcsolaton keresztül juthasson el a program Önhöz.

A webes felület segítségével ingyenesen letöltheti a termék demó (bemutató) változatát. Kézikönyvek, bemutató filmek, tudásbázisok segítik a termék megismerésében, és ha a kipróbálás után megfelelőnek találja szoftverünket, bankkártyája segítségével elektronikusan fizethet, és azonnal letöltheti a terméket.

Jelen Tudásbázis, a teljes programon keresztül végignavigálja Önt. Amennyiben mégis olyan menüpontra bukkanna, amely az Ön telepített verziójában nem szerepel, akkor az a kiegészítő modul nem került megvételre. Ha a kiegészítő modul megtetszene Önnek, a feltüntetett linkek segítségével lehetősége van azt megvásárolni.

A Kulcs-Számla és Készlet Start csomagtól kezdve a Kulcs-Ügyvitel Prémium programokig, a szoftverek önállóan is használható termékeink, a kiegészítő modulokkal együtt, egységes integrált rendszert képeznek.

Összehasonlító táblázatunkat ezen a linken érheti el.