Nyomtatás Nyomtatás
Küldés e-mailben Küldés e-mailben

ÁLTALÁNOS programfunkció

Szoftver áttelepítése másik gépre

Előfordulhat, hogy programját és a benne található adatokat, egy másik számítógépen kívánja a továbbiakban használni. Ebben az esetben, kérjük kövesse az alábbi útmutatást.

A művelet megkezdése előtt, a program Karbantartás / Adatbázis mentés és visszatöltés pontból indítva, készítsünk adatbázismentést.

Az adatbázis mentés fájlt olyan helyre mentsük ki, amit az új – telepítendő – gépről is el tudunk érni (például mobil adathordozóra, vagy egy hálózati mappába).

Telepítsük fel a programot, az új gépre.

Ehhez önnek elegendő a Kulcs-Soft weboldaláról, az Ügyfélszolgálat/ Teljes telepítők és frissítések oldalról letölteni, a Kulcs-Ügyvitel teljes telepítőjét.

2013-11-27_11h43_41

A teljes telepítő letöltéséhez szükségünk lesz a termékszámra, ezt a Súgó /  Névjegy pontból tudjuk kimásolni.

A demó változatot – termékszám nélkül is –  le tudjuk tölteni a Kulcs-Ügyvitel oldaláról. Ez utóbbi megoldás is kivitelezhető, hiszen demó programból is el tudjuk indítani a kimentett adataink mentésének visszatöltését.

Figyelem! Amennyiben adatbázisunk a régi gépen SQL adatbázisszerveren működött, az újratelepítés előtt hívjuk a Kulcs-Soft ügyfélszolgálatát!

Töltsük vissza az új számítógépen –  a feltelepített Kulcs-Ügyvitelbe,-  régi gépünkön készített adatbázismentésünket.

Amennyiben hálózatban kívánjuk használni a programot, a hálózatos telepítés lépéseinek megfelelően telepítsük és állítsuk be a program adatbázisszerverét.

A program első telepítésekor a telepítő képernyő jobb alsó sarkából elérhető Opciók megadásával a telepítés módja könnyedén beállítható.