Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Statisztikai adatok, információk megjelenítése a főképernyőn


A 2013 novemberi verziónktól lehetőséget biztosítunk a Kulcs-Bér program felületén különböző kimutatások, bér és munkaügyi adatokkal kapcsolatos információk megjelenítésére.  Ezzel az új funkcióval naprakész adatokat láthat a bérköltségek alakulásáról, vagy akár a fluktuációról.  A beépített lekérdezések az alábbi módon hívhatóak meg:

- amennyiben a program „üres” főképernyőjén egér jobb klikket választunk, a felugró gyorsmenüből válasszuk az  ”Új beépülő ablak  ” opciót.

Beépülő ablak

Az üres ablakon a  ikonra kattintva lehetőségünk nyílik az ablak tartalmának kiválasztására. Alapértelmezetten az alábbi lehetőségeket biztosítjuk, illetve jelenleg a következő módon épül fel a menürendszer:

 

-              Havi kimutatások

o             Bérköltség

o             Teljesített túlórák

-              Igénybe vett munkáltatói kedvezmények

o             SZOCHO

o             KIVA

o             Szakképzési alap

-              Létszám statisztikák

o             Fluktuáció

  • Belépési forgalom (%)
  • Kilépési forgalom (%)
  • Munkaerő-forgalom (%)

-              Hiányos havi jelenlétadatok

-              El nem készített T1041 bevallás 

 

Alapértelmezetten a bérköltség éves alakulása diagram jelenik meg. Figyelem! A megjelenített beépülő ablakok adatainak listázását, exportálásását nem biztosítjuk.

Abban az esetben, ha el szeretné tüntetni a képernyőről a megjelenített információs ablakot, válassza az ablak jobb felső sarkában a  gombot, és kattintson az „Eltávolítás” sorra. Abban az esetben ha módosítás történt a programban, és hatással van valamelyik megjelenített beépülő ablak tartalmára, frissítés szükséges, melyet a  opció használatával tehet meg.

Bérköltség: beletartozik a munkavállaló (foglalkoztatott) részére kifizetett bruttó jövedelem és az azt terhelő közteher, béren kívüli juttatások és adói…stb. Az adatok tájékoztató jellegűek, és éves szinte, havi bontásban jelenik meg oszlopdiagrammal szemléltetve, forintban kifejezve.

Teljesített túlórák: éves szinten,de havi bontásban, és órában kifejezve jelennek meg a teljesített rendkívüli munka száma.

Igénybe vett munkáltatói kedvezmények:  éves megjelenítésben, havi bontásban mutatja az igénybe vett szociális hozzájárulási adó, szakképzési , illetve kiva-s cég esetén az igénybe vett kiva kedvezményeket.

Létszám statisztikák, fluktuáció:

Fluktuáció

 Hiányos havi jelenlétadatok: megmutatja, hogy az aktuális hónapban, melyben a programmal is állunk, mely dolgozóknak nincs teljesen feltöltve jelenlétadat. Exportra, és listázásra itt nincs lehetőség.

El nem készített T1041 bevallás: információt ad a be nem adott T1041-es bevallásokról, kik azok a foglalkoztatottak, akiknél volt változás bejelentést igénylő módosítás, illetve kik az új belépők, kilépők.

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések