Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Főkönyvi felosztás importálása


Programunk importálási lehetősége a főkönyvi órafelosztáshoz a részlegszámok, munkaszámok, másodlagos főkönyvi számok excel fájlból történő importálását biztosítja.

A funkció a Beállítások/Főkönyvi felosztás importálásából indítható. Ez az új funkció lehetővé teszi excel fájból történő főkönyvi felosztás importálását.

Az excel fájl elkészítése után a tényleges importra az Elszámolások/Főkönyvi felosztás importálása menüpontban van lehetőség.

Működés:

Programunk a 2012 november / 2 verziótól kezdődően a főkönyvi órafelosztáshoz a részlegszámok, munkaszámok, másodlagos főkönyvi számok  excel fájlból történő importálását is biztosítja. A funkció a Beállítások/Főkönyvi felosztás importálásából indítható. Az importálásnál- hasonlóan a jelenlét import beállításaihoz-, egy sablont kell létrehozni.

foksablon1

 

Főkönyvi felosztás importálása

Megnevezés: adjuk meg a sablon nevét

Állomány típusa: alapértelmezetten xls, xlsx formátumot támogat, amennyiben ezt a sablont választjuk, akkor excelben történik az import

Import azonosító mezők: az import állományból, azaz az excel állományban található azonosításra szolgáló mezők. Itt meg lehet adni, hogy az excelben melyik mező lesz az azonosító, mit szeretnénk használni.

-          biztosított sorszám: a felrögzített munkavállaló dolgozói törzsén  belül található a Személyi alapadatok/Személyi adatok lapján található a bal felső sarokban „Sorszám” mező alatt.

foksablon2

 

import azonosító: ezt az adatot a dolgozó törzsén belül a Jogviszonyok/Jogviszony alapadatai/Alapadatok/Egyéb adatok import azonosító mezőjébe beírt érték.

 jogviszony kód:  a jogviszony sorszáma, a dolgozón belül a Jogviszonyok/Jogviszony alapadatai/Alapadatok ablakon látható

foksablon4

Jövedelem jogcímek összerendelései: ezzel a funkcióval lehet megadni, hogy a beimportálni kívánt excel táblában lévő jövedelem jogcímek a Kulcs-Bérben melyik jövedelem jogcímnek felelnek meg, illetve itt lehet megadni azt is, hogy mi a megnevezésben található jövedelem jogcím külső azonosítója.

foksablon5

Részlegszám, munkaszám és másodlagos főkönyvi számok azonosító mezőjének beállítása:

Itt meg tudjuk adni a munkaszám, részlegszám, másodlagos fők. szám azonosítására szolgáló adatokat. Ez lehet a más programbeli azonosító, a megnevezés, illetve a sorszám. Ezeket az adatokat a Törzskarbantartások/Cégfüggő törzseknél tudjuk megnézni attól függően, hogy melyik megbontási típust szeretnénk importálni.

A következő beállítás az „Állomány adatok”: A jelenlét importhoz hasonlóan itt lehet megadni, hogy az általunk kitöltött excel táblában lévő oszlopok, mezőnevek milyen jellegű adatokat tárolnak.

excel_kép


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések