Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató 2012. október/2.


Megjelenési dátum: 2012. október 18.

A frissítő verzióiban megjelenő újdonságok az Önök hatékony ügyvitelének egyre szélesebb körben történő kiszolgálását segítik.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

A verzióban elérhető újdonságok, fejlesztések

Szervezeti egységenkénti és telephelyenkénti jogosultság megadás »
Ellenőrző lista a havi ügyviteli feladatok elvégzéséről »
Főkönyvi feladás főkönyvi felosztó használatával

Szervezeti egységenkénti és telephelyenkénti jogosultság megadás

Prémium verzióban elérhető funkció

Maximális szabadságot ad a program adatbiztonsági jogosultságainak tekintetében a szervezeti egységenként és telephelyenként paraméterezhető jogosultság kezelés. Az új opció célja, hogy megkönnyítse azon felhasználóink napi munkáját, akik szervezeti egységre, vagy telephelyre szétbontva kezelik a munkavállalók számfejtéseit, illetve adatait. A jogosultságok kiosztásával megvalósítható, hogy egy felhasználó csak a jogosultságkezelésnél megadott telephely, vagy szervezeti egység dolgozóinak adatait tudja kezelni.

A szervezeti egységekre és/vagy telephelyekre vonatkozó jogosultságot a Beállítások/Kezelés opcióban aktiválhatjuk.

A jogosultságkezeléssel kapcsolatos részletes információkat a kapcsolódó bejegyzésekben olvashatnak:

Új! – Szervezeti egységenkénti és telephelyenkénti jogosultság kezelés részletes leírása », Adatbiztonsági beállítások »

Ellenőrző lista a havi ügyviteli feladatok elvégzéséről

Kompakt és Prémium verzióban elérhető funkció

Programunkban jelen verziótól kezdődően lehetőséget biztosítunk arra, hogy a Vezetői információk/Ellenőrzés pontban lekérhető Ellenőrző lista segítségével, az aktuális hónap elkészített számfejtéseiről, jelenlét adatok feltöltöttségéről, bevallások és utalások elkészítéséről helyzetjelentést adjon. A lista segítségével naprakész információt szerezhetünk a már elkészített, és a még hiányzó bérügyi, munkaügyi teendőnkről. Az ellenőrzés lekérhető a  funkció indítására megjelenő cégválasztó ablakon felsorolt összes cégre egyszerre, illetve külön cégenként is. Az ellenőrzések külön-külön is lefuttathatóak, ha az egér jobbklikkre felugró gyorsmenüben az indítás opciót választjuk.

Lehetőséget biztosítunk továbbá arra is, hogy amennyiben némelyik bérügyi feladat státusza „nem befejezett ”, egy részletes listát kérjünk le , ennek segítségével további információt kaphatunk arról, hogy milyen feladatok várnak még befejezésre.  Az így lekért listák, a többi listához hasonlóan exportálhatóak  más formátumba is.

Főkönyvi feladás főkönyvi felosztó használatával

Prémium verzióban elérhető funkció

Ennek az új fejlesztésnek köszönhetően a főkönyvi feladásba gyűjtött tételek másodlagos főkönyvi számra, részleg- illetve munkaszámra történő felosztásának lehetősége nagy mértékben kibővült. Ön már a jogviszony és jelenléti adatok rögzítése során lehetőséget kap arra, hogy a dolgozók jövedelmét felossza tetszőlegesen másodlagos főkönyvi számra, részlegszámra, vagy munkaszámra. Az egyes könyvelési dimenziók szerinti bontások párhuzamos alkalmazására is lehetőséget biztosít a program.

Ön szabadon kialakíthatja, hogy milyen részletezettséggel kívánja az adatokat vezetni:
- Lehetősége van a dolgozó törzsadataiban rögzíteni havi bontást dátum megadással, historikus adatként vagy
- Jelenléti ív használatával napi szinten tudja rögzíteni az egyes bontásokat óraadatok megadásával. Igény szerint tört óra megadására is van mód.

A főkönyvi feladás szabályok szerinti, illetve az új -  főkönyvi felosztó használatával történő – módszerről kapcsolódó bejegyzéseinkben olvashat részletesen

Főkönyvi feldás paraméterezése »,  Új! – Főkönyvi feladás főkönyvi felosztó használatával », Adatátadó rendszer működése »


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések