Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Béren kívüli juttatásonkénti (természetbeni juttatásonkénti) kifizetési napok megadása


A Beállítások/Számfejtés beállításai pontban külön lehet jelölni a béren kívüli (természetbeni juttatások) kifizetésének napját. Ügyfeleink igénye alapján a természetbeni juttatások /béren kívüli juttatások juttatási időpontja a tárgyhavi bérfizetési nap dátummezőjétől elkülönítetten külön mezőben – a tárgyhavi bérfizetési naptól eltérő dátummal is – rögzíthető.


Ha a béren kívüli juttatások hóvégi számfejtéssel kerülnek elszámolásra és a számfejtési beállításoknál a „Természetbeni juttatások juttatásának napja” mező adata 0-ál nagyobb, de 11-nél kisebb érték, vagy az adott juttatásnál a kifizetés dátuma a tárgyhónapot követő időszak, akkor a juttatáshoz kapcsolódó munkáltatói közterhek a nyomtatványokon (bérösszesítők, fizetési jegyzékek), a közteher-utalás pontban és a 08 adatszolgáltatáson a következő hónap adatainál jelennek meg.

Jelen verziónktól nem csak cégszinten, hanem béren kívüli juttatásonként akár külön külön is megadható a kifizetés napja. Az új funkció aktiválásához a Beállítások/Számfejtési beállítások opcióban jelölni kell az „egyéb jövedelmeknél eltérő fizetési nap beállításának lehetőségét”.

A funkció aktiválását követően a dolgozó jogviszonyán belül, a Jövedelem juttatások szekció egyéb jövedelemmel történő bővítése során lehetőség nyílik a Beállítás menüben található naptól eltérő kifizetési dátumot megadni.

Jövedelem juttatások

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések