Ügyviteli programok: Kulcs-Soft Készletnyilvántartó program

 
Előző/Következő bejegyzés
2008. április 10. 09:33

Mit tegyek, ha az ügyfél neve túl hosszú?

Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

A számlán a vevő nevét hosszabban is meg tudja adni, ha a további címeknél számlázási címet hoz létre és itt a Név1 Név2 mezőt is használja az ügyfél nevének megadásához. Nyissa meg az ügyfél adatlapját (ügyféllistában dupla kattintás az ügyfélre).

CRM modul használata esetén, válassza a További címek fület. Számlázási cím megadásához kattintson az <Új> gombra majd a cím típusánál válassza ki a “Számlázási cím” lehetőséget, majd adja meg az ügyfél adatait úgy, hogy a vevő nevét elkezdeni írni a Név1 mezőbe, majd folytatja a Név2 mezőbe.

hosszunev2.jpg

Amennyiben a program nem rendelkezik CRM résszel, válassza a  További címek fület. Számlázási cím megadásához kattintson az <Új> gombra majd a cím típusánál válassza ki a “Számlázási cím” lehetőséget, majd adja meg az ügyfél adatait úgy, hogy a vevő nevét elkezdeni írni a Név1 mezőbe, majd folytatja a Név2 mezőbe.

hosszunev.jpg

Keresőszavak: hosszú vevőnév, hosszú a vevő neve, hosszú név a számlán, nem fér ki a név a számlára, nem fér ki a neve a számlára, hosszú ügyfélnév