Tetszőleges bizonylat a Kulcs-Készlet és a Kulcs-Számla-Plusz szoftverünkkel készíthető.
(proforma számla, fuvarlevél/CMR/, garancialevél, munkalap, valutás szállítólevél, számlázóban szállítólevél, előleg bekérő, előlegbekérő, stb…)

Bizonylat készítéshez be kell állítani a szoftvert az alábbi módon:

• Lépjen a Megrendelés menübe, válassza a Visszaigazolás nyomtatási sablon, abban pedig az Új sablon felvitele opciót

Visszaigazolás nyomtatási sablon

• Sémanévnek adja meg a bizonylat nevét
• Kattintson duplán a fejlécszövegeknél a Visszaigazolás szóra és írja át a nyomtatásban megjelentetni kívánt szövegre. ( ez fontos lépés, mert ez fog megjelenni a bizonylaton!)
• Ahhoz hogy a visszaigazolás mindig a kívánt bizonylat formájában jelenjen meg, jelölje be az ablak alján a “Legyen alapértelmezett” funkciót
•Amennyiben szükséges, írja át a Fejléctételek és Tételszövegek címkéit is, valamint a szükségtelen címkék kikapcsolhatóak.

tetszoleges.jpg

Amikor kész, <OK>.

Az Alapszövegek fülön ki tudja választani a már előre rögzített megjegyzések közül, melyik tartozzon adott sablonhoz. Az Alapszöveget a Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Törzsek/Alapszövegek/Visszaigazolás menüpontban tudja rögzíteni, formázni.

A bizonylat kiállításához lépjen a Megrendelés/Új visszaigazolás menübe, a Sablonnál válassza ki a korábban felvitt sablont. Ez a bizonylat nyomtatásban már a kívánt formátumban jelenik meg.

sablon.jpg

tetszoleges4.jpg

Keresőszavak: tetszőleges bizonylat, CMR, fuvarlevél, fuvar levél, proforma, munkalap, garancialevél, garancia levél, garancia bizonylat, garancia papír, garanciapapír, új bizonylat, új okmány, sablonok, nyomtatási sablonok, sablon, nyomtatási sablon, felvásárlásijegy, felvásárlási jegy, egyedi, egyéni, díjbekérő díj bekérő