Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Nyilatkozat éves szabadság Mt. 122. § (3) -től eltérő kiadásáról


 Kulcs-Bér Kompakt és Prémium verzióban elérhető funkció

A 2014.  júniusi verzió letöltése után új nyilatkozat érhető el Felhasználóink számára a Nyilatkozatok/Éves szabadság eltérő kiadása használatával.

szabinyilmenu

A nyilatkozattétel után a munkavállalóhoz rögzíthető ennek ténye. A dolgozói adatain belül, a Jogviszonyok/Munkaügyi adatok/ Szabadság és pihenőidő nyilvántartás opción belül.

szabinaljeloles

A nyilatkozat lekérése előtt, az általános szűrőablakon arra is lehetőség van, hogy csak azon dolgozókra  kérjük le a nyomtatványt, amelyeknél nincs bejelölve az eltérő szabadságkiadásról szóló nyilatkozat ténye. A jelölőnégyzet három állású, azaz ha a mező telített, minden munkavállalóra érvényes a feltétel, ha pipa szerepel akkor csak a nem nyilatkozott dolgozókra kérhetjük le, illetve ha üres, akkor a már eltérő szabadságkiadás jóváhagyásáról nyilatkozott dolgozók tekintetében kérhetjük le.

 szabiszuro  nyilatkozat

Továbbá arra is lehetőséget biztosít a szoftver, hogy az újonnan belépett munkavállalók esetében mi legyen az alapértelmezett beállítás erre vonatkozóan. (Ha például a belépő nyomtatványokkal,nyilatkozatokkal együtt kerül kitöltésre). Ebben az esetben a Beállítások/Dolgozó/Jogviszonyos adatok opción belül állítható be. Alapértelmezetten kikapcsolt állapotú. Ugyan ebben a menüpontban van lehetőség a csoportos beállításra is.

 

csoportosbeall

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések