Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Miért érdemes a Kulcs-Bér programot választani?


 

Miért válassza a Kulcs-Bér programot?

Talán nincs is annál összetettebb, és bonyolultabb folyamat, minthogy minden munkaüggyel, társadalombiztosítással, és bevallással kapcsolatos teendőt kézben tartsunk, és mindent a legnagyobb alapossággal, határidők betartásával készítsünk el.

 kb_logo

Minden cég életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, a munkaügy, bérügyintézés egy kézben tartása lehetetlen számára.  A megoldás egy komplett rendszer, amellyel mindezekre megoldást kaphatnak.

 

Mi alapján dönthetünk egy bérszoftver vásárlásakor?

Mivel számtalan szerv ellenőrzi a munkaügyet, a számfejtést, mindenképpen egy megbízható, sok kényelmi funkcióval ellátott szoftverre van szükség, amely nem igényli azt, hogy minden nap a jogszabályokat, törvényeket értelmezzük, mert alapból követi azok változását.

A Kulcs-Bér szoftverrel mindenki számára olyan megoldás biztosított, amellyel egy rendszeren keresztül intézheti a bérek számfejtését, munkaügyi adatok nyilvántartását, a járulékbevallást, azok utalását. A szoftver akkor jó, ha minden olyan lehetőségre irányt mutat, amellyel a cég – jogszabálynak megfelelően- a fluktuáció szinten tartása mellett, – akár bérköltség csökkentéséhez hozzájárul. Ezek mellett képes számtalan olyan folyamat elvégzésére, amely a cég életében automatizmus nélkül havonta több hetet is igénybe venne. Ilyenek például: a munkaidő nyilvántartása egy online felületen, cafeteria rendszer kezelése, kedvezményekre való jogosultság esetén figyelmeztetés, munkaruhák nyilvántartása, és nem utolsó sorban a táppénz elbírálása és számítása.  Fontos szem előtt tartani azt is, hogy milyen listákat, kimutatásokat képes elkészíteni a program, és ezek mennyire testre szabhatóak, szerkeszthetőek. A Kulcs-Bérrel biztos kezekben lesznek a cég bérügyei.

A Kulcs-Soft Nyrt. kis és középvállalkozások számára fejleszt bér és munkaügyi szoftvert, ezért három verzióból választhatnak:

-          Light

-          Kompakt

-          Prémium

25ev

Kiknek ajánljuk a Kulcs-Bér Light programot?

A Light programmal alapvető számfejtési műveleteket tudnak elvégezni, természetesen mindig a hatályos jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően. A Light program tökéletesen alkalmas kis cégek számfejtésére, ahol nem nagy a fluktuáció, és általános munkarendben, munkaviszony keretein belül folyik a foglalkoztatás. Ugyanakkor lehetőség van egyéni vállalkozók jövedelemének számfejtésére is.  A Light program a legalacsonyabb árfekvésű, így például az automatikus szabadságszámítás, munkabér és közteherutalás, részletes jelenlétadat kezelés nem elérhető ebben a verzióban. Ha Önnek erre is szüksége van, a Kompakt vagy Prémium programot javasoljuk.

Kiknek megoldás a Kompakt program?

Szintén kis és középvállalatok számfejtésére alkalmas, akik nem kötelezettek társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok elvégzésére. A program kezeli például a többműszakos munkavállalók automatikus pótlékelszámolását, a munkaidőkeretben történő foglalkoztatást, közteher és munkabérutalást, az egyszerűsített foglalkoztatottak elszámolását, és nem utolsó sorban szabadon bővíthető a meglévő foglalkozási viszony, jövedelem törzs is. Kiemelkedő funkciói közé tartozik, hogy kapcsolható a programhoz idegen rendszerek felé (nem Kulcs-Könyvelés felé) történő főkönyvi feladás modul is, amely valljuk be, nagyban megkönnyíti a bérügyintéző, vagy könyvelő életét, hiszen egy gombnyomásra átkerülnek adatai a könyvelő szoftverébe. Webes megoldásokkal nem rendelkezik.

Miért ajánljuk Önnek mégis a Kulcs-Bér Prémium programot?

Természetesen az előzőekben felsorolt programjaink is teljes biztonsággal megfelelnek az elvártaknak, azonban ha jobban megvizsgálunk egy céget, illetve annak bér és munkaügyi feladatait, gyakran előfordul, hogy egy ügyintéző már nem boldogul a feladatok elvégzésével, mert folyamatosan a munkavállalók segítségére van a fizetési jegyzék „megfejtésével”, vagy akár a jelenléti ívek megfelelő kitöltésének felügyelete veszi el munkaidejét. Szoftverünkkel ezekre a problémákra kínálunk megoldást, elérhető áron.

 

Mivel több a Prémium?

-          abban az esetben, ha Önöknek társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatokat is el kell látni, néhány elengedhetetlen adat kitöltése után egyetlen mozdulattal, helyesen meg tudja állapítani az egészségbiztosítási ellátásokra való jogosultságot, azok elszámolását, utalását, amiről természetesen a megfelelő szerveknek adatszolgáltatást is készíthet.

 

-          ha Ön nem kifizetőhely, akkor is érdemes befektetésként tekinteni a szoftverre, hiszen nem csak időt, hanem valós megtakarításra is szert tehet. Amennyiben, mint könyvelőiroda tevékenykedik a magyarországi piacon, hasznára fog válni a Prémiumban található WebJelenlét és WebCafeteria modul. Mindkét funkció online lehetőségéként kínálja a jelenléti ív töltését, vagy akár a szabadságok igénylését, jóváhagyását. így a szabadságtömböt el is felejtheti, minden jelenléttel kapcsolatos adminisztrációt akár azonnal, rugalmasan kezelhetnek. Ha cégüknél természetbeni juttatást is kapnak dolgozói, és már tehernek érzi a több száz dolgozó papíron történő nyilatkoztatásának asszisztenciáját, a WebCafeteria használatával teljes körűen kiválthatja. A cafeteria rendszer segítségével minden munkavállaló saját „cafeteria oldalára” belépve válogathatja össze a cafeteria keret elemeit, mindezt természetesen a munkáltató cég által beállított feltételeknek megfelelően. Az ilyen jellegű juttatások megadása után villámgyorsan beemelhetik az adatokat a bérelszámolásokhoz. Annak érdekében, hogy szoftverünk minél nagyobb segítségére lehessen azoknak, akik cafeteria juttatásokkal is jutalmazzák munkavállalóikat, és szerződésben állnak SzÉP kártya kibocsájtó bankokkal, megvalósítottuk a munkabér, közteherutalás, és magánnyugdíj/egészségpénztár automatikus utalása mellet a SzÉP kártyára történő utalás lehetőségét is. Tehát, Önnek már nem kell több órás papírmunkával, telefonbeszélgetésekkel bajlódnia annak érdekében, hogy minden kollégának, munkavállalónak rendben megérkezzen fizetése, juttatása a megadott számlára.

A Prémium bérszoftver a fizetési bizonylatok kinyomtatása, aláíratása, és visszaigazolásának begyűjtése alól is mentesítheti, hiszen funkciói közé tartozik az elektronikus fizetési jegyzék opció is. Ezt azt jelenti, hogy amennyiben megadta a munkavállaló e-mail címét, a fizetési bizonylatokat akár csoportosan is – levelezőrendszer megnyitása nélkül- elküldheti. A visszaigazolást szintén webes felületen tehetik meg, amiről aláíró jegyzék is lekérhető. Természetesen a Kulcs-Soft minden webes rendszerét fokozott biztonsággal alakította ki, így titkosított jelszó segítségével tekinthetőek meg a fenti adatok.

Nagy figyelmet szenteltünk tehát azon vállalatok munkáinak elősegítésére, akiknél bár minden hónapban hasonló feladatok ellátása válik aktuálissá, de mégis úgy érzik, kicsúszik kezeik közül a határidők, feladatok sorrendjének betartása. Nekik különösen jól jöhet, ha a bérügyi rendszerből le tudnak kérni egy listát, amely megmutatja, hogy milyen havi bér és munkaügyi feladatok vannak még hátra, vagy melyiket végezték már el. Erre kiváló megoldás a programban található ellenőrző lista, ami dolgozóra és feladatra pontosan megmutatja, hogy milyen elmaradt teendőt kell még a hónapban teljesíteni.

A Prémium program szakmai, és kényelmi funkcióiról számtalan sorral lehetne szaporítani tulajdonságainak gyűjteményét, ezért legkézenfekvőbb megoldásként személyes találkozót javaslunk, ahol természetesen kérdéseire is szívesen válaszolunk.

www.kulcs-soft.hu


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések