Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Közfoglalkoztatottak kiléptetése


Amennyiben közfoglalkoztatott munkavállaló kiléptetését szeretnénk elvégezni, lépjünk be a dolgozó adatain belül a Jogviszonyok/Jogviszony alapadatai /Alapadatok opcióhoz.

Az ablak felső részén látható a munkavállaló jogviszonyának kezdete, amely mellett megtalálható a jogviszony vége is.

Töltsük ki a jogviszony vége dátumot, illetve a kilépési mód mezőt, majd válasszuk a „Kiléptetés” gombot.

Abban az esetben, ha a jogviszonyok alapadatai pontban nem töltöttük volna ki a jogviszony végét, illetve a kilépés módját, a program a kiléptetés gomb lenyomása után is lehetőséget biztosít ezen adatok megadására.

A tovább gombot választva a jelenléti naptár jelenik meg, ahol lehetőség nyílik a közfoglalkoztatott jelenlét adatainak feltöltésére.

A jelenlét adatok megadása után a következő két ablakon jelzi a program az esetleges egyéb jövedelmeket, illetve levonásokat.  Ezeken az ablakokon továbblépve a szabadság számítása ablakhoz érkezünk, ahol Kompakt és Prémium verziók esetén elvégezhetjük a szabadság számítását, az esetleges szabadság megváltások , vagy szabadság visszavonás elszámolása érdekében.

A szabadság számítása ablakon továbblépve a kilépő számfejtéshez érkezünk, ahol a program elkészíti a számításokat. Itt lehetőségünk lesz a kilépő fizetési jegyzék lekérésére, és kinyomtatására is. Fontos, hogyha a közfoglalkoztatott esetében bejelöltük a kedvezményes foglalkoztatásnál a nettó munkabérek megőrzését célzó kedvezményt, a közfoglalkoztatottak heti bérelszámolásából adódóan a kilépő számfejtésben fog érvényesülni a kedvezmény.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések