Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Ellenőrzés, ellenőrző lista a havi ügyviteli feladatokról


Programunkban lehetőséget biztosítunk arra, hogy a Vezetői információk/Ellenőrzések segítségével, az aktuális hónap elkészített számfejtéseiről, jelenlét adatok feltöltöttségéről, bevallások és utalások elkészítéséről helyzetjelentést adjon. A lista segítségével naprakész információt szerezhetünk a már elkészített, és a még hiányzó bérügyi, munkaügyi teendőnkről. Az ellenőrzés lekérhető a cégválasztó ablakon megjelenő összes cégre egyszerre, illetve külön cégenként is.

A cégválasztó felületen lehetőség van egyszerre több cég kijelölésére is. Ebben az esetben a kijelölt cégekre fut le az ellenőrzés, így összesítve láthatjuk az elvégzett, vagy a még be nem fejezett teendők listáját.

Az „OK” gomb lenyomása után megjelenik az ellenőrzés funkció ablaka, amelyben a bal felső sarokban látható egy „Indítás” gomb. Amennyiben ezt választjuk, a kijelölt cégekre lefut egy ellenőrzés, melynek eredményét opcionálisan meg lehet nyitni , így egy részletesebb módban tekinthetjük meg az esetleges teendőket.

A felületen újra látható egy cégválasztó gomb, amely segítségével újabb – például jelen ellenőrzésnél nem lekért- cégekről kérhetünk le információt.

A részletek kibontott nézetét választva, lehetőséget biztosítunk továbbá arra is, hogy amennyiben némelyik bérügyi feladat státusza „nem befejezett ”, egy részletes listát kérjünk le, ennek segítségével további információt kaphatunk arról, hogy milyen feladatok várnak még befejezésre. Ehhez a pirossal kiemelt szöveg előtt található „részletek megtekintése” ikonra kell kattintani. A részletezés teljes képet ad arról, hogy a még el nem végzett feladatot mely munkavállaló esetében nem hajtottuk végre, és ellenőrzési szemponttól függően a kihagyott dátumok, feladatok is megjelennek. Az így lekért listák, a többi listához hasonlóan exportálhatóak más formátumba is.

A feladatok száma egy időben alapértelmezett értéke 5, maximális értéke 10. Ennél nagyobb értéket is enged a program rögzíteni, viszont az Indítás gomb megnyomása után visszaugrik a maximálisan használható 10 –re. A feladatok száma egy időben értéke azt jelzi, hogy egyszerre mennyi ellenőrzési folyamat hajtódjon végre.

A táppénz számfejtések státusza (azaz el lett-e végezve minden érintett dolgozónál vagy sem), nem csak a Kulcs-Bér Prémium programban jelenik meg, hanem a „kisebb” verziók esetében is. Ebben az esetben megjegyzésként az jelenik meg, hogy „ Az ellenőrzés kihagyva, mert a cég nem TB kifizetőhely”

Az összesítés kinyitása opció használatakor a program lehetőséget biztosít z ellenőrző feladatok egyenként történő lefuttatására is, amennyiben az ellenőrizni kívánt feladat oszlopában egér jobbklikket nyomva, az indítás sort választjuk.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések