Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kezdő lépések – Hogyan telepítsem a programot?


Köszönjük, hogy megvásárolta a Kulcs-Bér bérpogramot. Egyszerűen telepíthető, könnyen paraméterezhető és logikus felépítésű szoftvert választott. Bérszámfejtési munkája és ezzel cégének ügyvitele dinamikus és hatékony lesz a Kulcs-Soft Bérprogramjának segítségével. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a rendszer telepítésével kapcsolatos legfontosabb információkat.

Kulcs-Bér szoftverünk stresszmentes fizetésnapot kínál Önnek!

A Kulcs-Bér Bérprogram rendszerigénye

A Bérporgram pár egyszerű lépéssel feltelepíthető a számítógépekre, de zavartalan és gyors működéséhez feltétlenül fontos, hogy a felhasználói igények alapján meghatározott teljesítményű konfigurációkkal és – hálózatos alkalmazás esetén – a megfelelő hálózati háttérrel rendelkezzünk.

A bérprogram számfejtett létszámot, illetve hálózatos alkalmazási igényeket is figyelembe véve összeállított rendszerigény követelményét az alábbi linken tekinthetjük meg.

Szoftver rendszerigénye »

Telepítési segédlet

A bérprogram telepítése egyszerű és gyors, de a telepítő varázsló lépéseinek értelmezésében, illetve a hálózatos használat beállításában is segítséget nyújtanak kapcsolódó bejegyzéseink.

Bérprogram telepítése – Telepítés varázsló használata », Telepítési segédletek (számítógépen található SQL Server típustól függő telepítési tanácsok) »

Kezdeti beállítások felvitele

A telepítés sikeres lefutása után, elsőként a kezdeti beállítások elvégzését ajánlja fel a program.

Kezdeti beállítások varázsló használata »

Kérdése van a program kezelésével kapcsolatosan?

Helyzetérzékeny súgónk az [F1] funkcióbillentyűvel érhető el, azonnal megmutatjuk Önnek az aktuálisan használt programfunkcióra vonatkozó legfontosabb instrukciókat (a Tudásbázis eléréséhez internetkapcsolat szükséges).

Következő lépés a program használatának elsajátításában:
Mivel kezdjem a munkát? – Program felépítése, adatok rögzítése »


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések