Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kulcs-Bér telepítése Microsoft Windows 8 (8.1) illetve Windows 10 operációs rendszerre


Jelen cikkünkben segítségükre szeretnénk lenni néhány instrukcióval Windows 8 (+) operációs rendszerre való telepítésre vonatkozóan.

A Kulcs-Bér program telepíthető, és megbízhatóan használható Windows 8, Windows 8 (64 bit) illetve Windows 10 rendszereken is.

A programhoz alapértelmezetten a Microsoft SQL Server 2012 Express adatbázis kiszolgálót biztosítjuk. Abban az esetben, ha még nem történt Kulcs-Bér installálás a számítógépen, és a telepítő elindításakor a program észleli ennek tényét, akkor automatikusan felajánlásra kerül az SQL 2012 Express Server (adatbázis kiszolgáló) telepítése is. A telepítőbe integrált sql server SP1-es verziójú.

Abban az esetben, ha Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerre szeretné telepíteni a bérprogramot, a .NET keretrendszer 3.5 -ös telepítést is felajánlhatja (a .NET 2.0 és 3.0 része), melyet a sikeres telepítés érdekében el kell fogadnunk. Továbblépve válasszuk a „program futtatása segítségnyújtás nélkül” lehetőséget.

Amennyiben további segítségre van szüksége, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal a 06 1 336 53 23 telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@kulcs-soft.hu e-mail címen.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések