A Kulcs-Készlet készletnyilvántartó program és a Kulcs-Számla Plusz Számlázó és ügyfélkezelő rendszer program lehetőséget biztosít többnyelvű számla készítésére. A szoftverben alapból fel van töltve a német és angol nyelv, de ezen kívül további 3 számlanyelv felrögzítésére van lehetőség.

Az új nyelvek felvitele úgy történik, hogy a számlaszótárban minden kifejezésnek az adott nyelvű megfelelőjét fel kell tölteni, majd ezt lementeni. Ezt követően a számla készítéskor ugyan úgy mint angol vagy német nyelvű számla esetében kiválasztható a kézzel felvitt további nyelv is, így a számla azon a nyelven fog elkészülni. Magyarországon kibocsájtott számlákon kötelezőek a magyar számlaszöveg megjelenítése, így csak arra van lehetősége, hogy a számla Magyar/Idegen nyelv formában készüljön el.

A számlaszótár a Karbantartás / Beállítások / Cégfüggő beállítások / Valuta / Beállítások / Nyelvi beállítások / Számla szövegei menüpontban érhető el.

Készletnyilvántartó program

A nyelv megnevezését, valamint a nyelvhez tartozó dátumformátum és dátumelválasztó jel a Karbantartás / Beállítások / Cégfüggő beállítások / Valuta / Beállítások / Nyelvi beállítások menüpontban adható meg.

Amennyiben a termékekhez is felviszi a termék idegen nyelvű megnevezését és szeretné hogy ez a számlán nyomtatásra kerüljön, jelölje be a lap alján a “Többnyelvű termékmegnevezések nyomtatása megrendelés modulos bizonylatokon és többnyelvű számlán”

Készletnyilvántartó program új nyelv felvitele

Abban az esetben ha a szoftvert nem Magyarországon használja, lehetőség van csak idegen nyelvű számla kibocsátására, de ehhez a program telepítésekor az induló adatok megadásánál ki kell venni a “Magyar illetőség” megjelölést. Karbantartás / Induló adatok megadása menüpontban tudja beállítani a magyar illetőséget, a program használatának megkezdése előtt.

Készletnyilvántartás magyar illetőség

 Keresőszavak: új nyelv