Ha egy megkereséshez már állítottunk ki árajánlatot vagy visszaigazolást, lehetőség van a következő bizonylat (visszaigazolás vagy számla) kiállításakor a nyitott állapotúak közül választani.

Árajánlatból visszaigazolás készítése:

  • Az ügyfél megkeresései közt a Megkeresés rögzítése ablakban, amennyiben a Visszaigazolást választja, a program automatikusan megkérdezi, hogy szeretne-e az ügyfél nyitott bizonylatai közül válogatni.
    Visszaigazolás készítése nyitott árajánlatból
    Az “Igen” gomra kattintva megjelennek az ügyfél nyitott árajánlatai, a megfelelőre kattintsunk duplán, ezt követően a megjelenő visszaigazolás készítő ablakban adhatja meg a visszaigazolás adatait.
     
  • Az ügyfél adatlapján az Események fülön szereplő nyitott bizonylatokból is el lehet készíteni a következő bizonylatot:
    Nyitott árajánlatra való kattintáskor a Visszaigazolás készítése árajánlatból menüpontra kattintva elkészíthető az árajánlat tételeit tartalmazó visszaigazolás.
    A visszaigazolás elkészítése után, az árajánlat zöld színről fehérre változik, így jelöli a program a lezárt árajánlatot.

                   

Visszaigazolásból számla készítése:

  • Az ügyfél megkeresései közt a Megkeresés rögzítése ablakban, amennyiben a Számlát választja, a program automatikusan megkérdezi, hogy szeretne-e az ügyfél nyitott bizonylatai közül válogatni.
    Számla készítése nyitott visszaigazolásból
    Az “Igen” gomra kattintva megjelennek az ügyfél nyitott visszaigazolásai, a megfelelőt kiválasztva, a megjelenő számla készítő ablakban adhatja meg a számla adatait.
     
  • Az ügyfél adatlapján az Események fülön szereplő nyitott bizonylatokból is el lehet készíteni a következő bizonylatot:
    Nyitott visszaigazolásra való kattintáskor a Számla készítése visszaigazolásból menüpontra kattintva elkészíthető a visszaigazolás tételeit tartalmazó számla.
    A számla elkészítése után, a visszaigazolás lila színről fehérre változik, így jelöli a program a lezárt visszaigazolást.