A programban kiállított készpénzes számlák, mivel kifizetésük azonnal megtörténik, így azonnal kiegyenlítésre is kerülnek, viszont a utalásos számláknál a kiegyenlítést manuálisan kell kezelni, így nyomon lehet követni hogy mely számlákat fizettek már ki a vevők, illetvek mik azok a számlák amik kiegyenlítése még nem történt meg.

Számla kiegyenlítésének menete:

Lépjen be a Bizonylatlisták / Számlák listája menübe, majd szűrje le a listát, vagy kérjen teljes listát.  A listában szereplő számla színe lehet fehér=kiegyenlített vagy lila=kintlévőség. Kattintson a kívánt számlára, és válassza a kiegyenlítés opciót, majd állítsa be a dátumot.

kiegy.jpg

kiegy2.jpg

Számla részkiegyenlítése, kiegyenlítés törlése, kezelése:

A részkiegyenlítés hasonlóan történik mint a kiegyenlítés, csak a számla sorára kattintva ne a kiegyenlítés menüpontot kell kiválasztani, hanem a kiegyenlítés kezelése menüpontot. Itt a hozzáadás gombbal adható hozzá kiegyenlítést a számlához, megadva az összeget és dátumot, a törlés gombbal pedig a téves kiegyenlítéseket törölheti. Mindaddig, amíg a számla teljesen nincs kiegyenlítve, kintlévőségként látszik a listában (lila).

kiegykez.jpg

kiegyke2.jpg

kiegykez3.jpg

Keresőszavak: kiegyenlítés, hibás kiegyelítés kiegyenlítés