A Kulcs-Számla Plusz és a Kulcs-Készlet Plusz programjainkban lehetőség van garancialevél kiállítására is.

Beállítási lehetőségek:

  1. A funkció bekapcsolása:
    A funkciót a Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Garancialevél menüpont alatt tudja bekapcsolni, a nyomtatásával kapcsolatos beállításokat is itt tehetik meg, és a Garancia típusokat is itt állíthatja be. A funkció bekapcsolása után a Kiadás menüpontban megjelenik egy új, Garancialevél nevű funkció is.
    Garancialevél funkció bekapcsolása
    aaaaaaaaaa
  2. Garanciatípusok létrehozása:
    A program alapértelmezésként az egy éves (365 napos) garanciatípust tartalmazza, ezt paraméterezni, illetve új garanciatípusokat rögzíteni a Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Garancialevél/Garancia típusok menüpontban tud. A program kezeli a Beszállítói garanciát is, azt is itt tudja beállítani.
    Garanciatípus rögzítése       Garanciatípus rögzítése
    aaaaaaaaaa
  3. A termékekhez a garanciatípus hozzárendelése:
    A garancialevél kiállítása előtt be kell állítania az egyes termékekhez tartozó garancia-típusokat. A program alapértelmezésben az egy éves (365 napos) garanciát sorolta be minden terméke mellé, ezen változtatni a Termék adatlapján a Garanciatípus menüpontban tud:
    Garanciatípus termékhez rendelése
    aaaaaaaaaa
  4. Garancialevél alapszövegek létrehozása:
    A Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Törzsek/Alapszövegek/Garancialevél alapszövegei menüpontban tud alapszövegeket (felső és alsó megjegyzéseket) rögzíteni a programba.
    aaaaaaaaaa
  5. Garancialevél csoportok:
    Mint minden bizonylat a programban, a garancialevél is csoportosítható az Ön által megadott csoportok szerint, ezekre később szűrni is tud. A garancialevél csoportjait a Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Törzsek/Csoportok/Garancialevél menüpontban tudja létrehozni, a bizonylatokon az itt szereplő csoportokból tud választani.
    Garancialevél csoportok rögzítése

aaaaaaaaaa

A garancialevél kiállításának lépései:

  1. Automatikus garancialevél kiállítás számla mellé:
    Ahhoz, hogy a program minden számla mellé automatikusan garancialevelet is készítsen, be kell kapcsolnia a funkciót a Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Garancialevél/Beállítások menüpontban.
    Számla mellé garancialevél kiállítása
    aaaaaaaaaa
  2. Már meglévő számla mellé:
    Lépjen be a Garancialevél/Új  garancialevél menüpontba.
    A megjelenő ablakban első lépésként válassza ki az ügyfelet akinek a számlájához a garancialevelet készíti, az ügyfél kiválasztása után a Számlaszám menüben válassza ki az ügyfél számlái közül a megfelelőt.
    A program ezután feltünteti a számlán szereplő termékeket a garancialevélen, mindegyiket a megfelelő garanciatípussal.
    Garancialevél kiállítása
    aaaaaaaaaa
    Új garancialevél kiállítása