Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Letiltások,levonások utalása


A Kulcs-Bér Kompakt és Prémium verziójában  a munkabér, közterhek, és SZÉP kártya (ez utóbbi csak Prémiumban) utalása mellett a munkavállalói letiltások,levonások utalása is megoldott.

Annak érdekében, hogy a program által biztosított automatikus utalás helyesen történjen, célszerű a dolgozón belül található Személyi adatok/Bank opcióban a letiltás/levonás kedvezményezettjének bankszámla adatait is megadni. Ahhoz, hogy meg tudjuk különböztetni, melyik számlaszám kihez tartozik, használjuk a „megjegyzés” mezőt, illetve lehetőség van megjelölni az alapértelmezett számlaszámot is.

Abban az esetben ha a dolgozó jövedelméből letiltást, levonást kell érvényesíteni, melynek teljesítése banki utalással történik, a Jogviszonyok/Bérügyi adatok/Letiltások opcióban állítható be, hogy ki a kedvezményezett, illetve kiválasztható a kedvezményezett bankszámlaszáma, melyre a letiltás összege utalásra kerül.

letiltas

A hóvégi/hóközi/heti vagy kilépő számfejtés után az Elszámolások/Utalások opcióban végezhető el akár a fizikai utalási fájl elkészítése.

Fontos:

Abban az esetben ha például ugyan azon kedvezményezett van beállítva több munkavállaló letiltásához is, és az utalási folyamatot lehetővé tévő ablakon bejelölik a számlaszámok összevonását, problémát okozhat a letiltással terhelt dolgozó személye. Kérjük, ebben az esetben különös figyelemmel használják az opciót!


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések