Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Visszamenőleges béremelés automatikus elszámolása


Prémium verzióban elérhető funkció

Programunk új verziójában lehetőség nyílik visszamenőleges béremelések automatikus elszámolására. Mindezt a következő fejlesztések biztosítják:

1., A Dolgozó adatai/Jogviszonyok/Bérügyi adatok/Jövedelmek, juttatások pont kiegészült egy „Visszamenőleges béremelés” feliratú új nyomógombbal:

A gombra kattintva a következő ablak jelenik meg:

Fontos tudni, hogy a képernyő alsó, „Visszamenőleges béremelés időszakok” szekciójába kell a visszamenőleges béremelés kezdő hatályát, az alapbér típusát, valamint a visszamenőleges béremelés elszámolásának hónapját rögzíteni. Csak ebben az esetben kerül sor az automatikus elszámolásra!

2. Visszamenőleges béremelés számfejtése

Ha a historikus törzsbér adatainál, a számfejtésre kerülő hónapra van rögzítve visszamenőleges béremelés, akkor az automatikusan kiszámításra kerül.

  • a visszamenőleges béremelésből adódó törzsbér különbözet „Béremelés visszamenőleges időszakra” megnevezésű egyéb jövedelemként jelenik meg. A megjegyzés rovatba az „Automatikus vissz.bér.em.” szöveg kerül
  • a visszamenőleges béremelésből adódó egyéb jövedelem különbözetek ugyanolyan megnevezéssel jelennek meg, mint az eredeti jövedelem, azzal a különbséggel, hogy a megjegyzés rovatukba az „Automatikus vissz.bér.em.” szöveg kerül


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések