Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató: 2012. december


Megjelenési dátum: 2012. november 30.

A frissítő verzióiban megjelenő újdonságok az Önök hatékony ügyvitelének egyre szélesebb körben történő kiszolgálását segítik.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

A verzióban elérhető újdonságok, fejlesztések

Jelenlét adatok naptár nézetének testreszabhatósága »
CIB Internet Bank formátumváltozás »
Munkaviszony – Közalkalmazotti törvények alapján »

Jelenlét adatok naptár nézetének testreszabhatósága

Light, Kompakt, Prémium verzióban elérhető funkció

Új lehetőségként került megvalósításra a Jogviszonyok/Bérügyi adatok/Jelenlét adatok naptár nézetben történő megjelenítése esetén, az oszlopok szélességének módosítása. A jelenlét jogcím típus sorban található napok sorszáma oszlop méretezhetősége, a mezőket elválasztó keret mozgatásával érhető el. A beállított oszlopméret főkönyvi felosztás használata esetében a főkönyvi órafelosztás nézetében is érvényesül.

CIB Internet Bank formátumváltozás

Kompakt és Prémium verzióban elérhető funkció

Módosult a CIB Internetbank utalási file formátuma, az eddig használt .txt kiterjesztésű állomány helyett a bank ezentúl .xls formátumú fileként tudja fogadni az állományokat. Ennek megfelelően programunkban megvalósításra került a megfelelő utalási formátum biztosítása. A CIB Business Terminál továbbra is .txt formátumot igényel, amely változatlanul elérhető a programban.

Tájékoztató információ: CIB Internet Bank import-export formátumok (Forrás: CIB  Bank hivatalos weboldala)

Eseti, értéknapos és VIBER átutalásoknál megszüntetésre kerülnek a régebbi, kevésbé használt import/export formátumok (*.txt, *.csv szövegfájl és BT/Business Terminal). A jövőben – az új adatmezőkkel bővítve – *.xls Microsoft Excel fájl formátumban lehet az átutalásokat importálni és exportálni. Átutalási partnerek importjánál megszüntetésre kerül az IEB szövegfájl (*.txt) formátum. Számlatörténet exportnál a jelenlegi *.xls Microsoft Excel fájl és számlakivonat exportnál a jelenlegi *.txt szövegfájl formátumok struktúrája a lekérdezésnek megfelelően változni fog. A kiegészítő adatok a megbízás típusának függvényében a tétel leírásában megjelenítésre kerülnek.

Munkaviszony – Közalkalmazotti törvények alapján

Kompakt és Prémium verzióban elérhető funkció

Azon felhasználóink számára is elérhetővé tettük a közalkalmazotti bértábla szerinti jövedelem- valamint szabadság elszámolás lehetőségét, akik munkaviszonyban foglalkoztatott munkavállalók bérének megállapítását szeretnék a bértábla segítségével elvégezni.

A kapcsolódó két új foglalkozási viszony az alábbi megnevezésekkel érhetőek el:

-          Teljes munkaidős munkaviszony (közalkalmazott)
-          Részmunkaidős munkaviszony (közalkalmazott)

Fontos! A foglalkozási viszonyok a „Törzskarbantartások/ Közös törzsek/ Foglalkozási viszonyok” menüpontban az „Alapértelmezett visszaállítása” funkció használatát követően érhetők el.

Az új jogviszonyok létrehozásával elvégzésre került az a módosítás is, hogy a foglalkozási viszonyok létrehozásakor a felhasználó ki tudja választani a „közalkalmazott” biztosítási jogviszony típust, amely eredményeként elérhetővé válik a közalkalmazotti bértábla a létrehozott foglalkozási viszony alkalmazása esetén.

A korábban már biztosított „Közalkalmazotti jogviszony (teljes munkaidős), valamint „Közalkalmazotti jogviszony (részmunkaidős)” jogviszonyok esetében a fenti beállítás a frissítés letöltésével automatikusan módosul.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések